ADVERTISEMENT
Life

Răzvan Fodor are probleme de sănătate. Ce a pățit prezentatorul show-ului Burlacul de la Antena 1

Autor: Dan Suta | 14.05.2021 | 11:00
Răzvan Fodor are probleme de sănătate. Ce a pățit prezentatorul show-ului Burlacul de la Antena 1
Răzvan Fodor, alături de soția lui, Irina. Foto: Instagram

Răzvan Fodor a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă în această perioadă a anului, una destul de comună, dar care poate da mari bătăi de cap celor care se pricopsesc cu ea.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul show-ului Burlacul de la Antena 1 le-a mărturisit fanilor pe contul său de Instagram de ce necaz a dat și i-a întrebat pe oameni dacă au pățit și ei asta.

Fostul solist al trupei Krypton a declarat că în fiecare primăvară este afectat de alergiile specifice acestui sezon, având iritații în special la nivelul ochilor, care i s-au făcut de data asta cât cepele.

Răzvan Fodor, afectat de alergiile sezoniere

Îndrăgitul realizator tv a lăsat să se înțeleagă că problema lui ar veni de la florile care apar în această perioadă, o problemă care afectează o bună parte din populație, dar care spre liniștea fanilor nu este atât de gravă în cazul solistului muzical.

ADVERTISEMENT

„Salut! Vă pupă Fodor! Iertați-mă că v-am sunat, voiam să vă întreb cum stați cu alergiile, că au început. Aveam niște ochi ca la melc. Bine, îi mai am și acum. În voi a dat sau doar mie mi se întâmplă?”, a mărturisit Răzvan Fodor pe Instagram.

Prezentatorul și-a dat jos ochelarii pentru a le arăta fanilor ce înseamnă să ai ochi cât melcul, iar la scurt timp a primit o serie de mesaje prin care oamenii i-au arătat că îl înțeleg, mai ales cei care suferă din cauza alergiilor în fiecare primăvară.

Răzvan este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România și ține legătura cu publicul său în permanență. Nu este singura vedetă din familia sa, căci și nevasta lui, Irina, are pe mâini de la o vreme unul din cele mai de succes show-uri de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

După cum telespectatorii Chefi la cuțite știu deja, Gina Pistol a trebuit să părăsească pentru o vreme concursul de gătit de la Antena 1 pentru că a rămas însărcinată și nu mai putea filma sarcina ei fiind destul de avansată.

răzvan fodor
Răzvan Fodor s-a plâns pe Instagram de faptul că suferă de alergie. Foto: Instagram

Nevasta lui, Irina, a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la cuțite

Între timp, Gina a adus-o pe lume pe micuța Josephine, iar cea care i-a preluat rolul de conducătoare a show-ului culinar este Irina Fodor, de care Răzvan este tare mândru, pe care a încurajat-o și a felicitat-o pentru felul în care face față acestui format tv, unul care nu i se potrivește oricui.

ADVERTISEMENT

Irina pare că s-a integrat foarte bine în echipa chefilor și se înțelege foarte bine cu cei trei bucătari, dar și cu concurenții.

„Dar eu nu mai pot după tine, cât de mândru sunt de tine. Mi se umflă toată inima de îmi pompează, poate crap fac atac cerebral. Aici cu suporterii, bunica cu șuruburile, soacra la prezentatoare. Bravo măi, iubita mea!”, este mesajul de felicitare pe care Răzvan i l-a transmis necestei sale pentru munca pe care o face la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!