Life

Răzvan Fodor nu mai rezistă fără soția sa, Irina: ”Mă transform într-un paliu”

Răzvan Fodor nu mai rezistă fără soția sa, Irina, care este plecată pentru a doua vară consecutivă la filmările de la America Express. Mesajul artistului.
05.07.2022 | 09:01
Razvan Fodor nu mai rezista fara sotia sa Irina Ma transform intrun paliu
Răzvan Fodor simte greu după plecarea soției la America Express. Declarația făcută de vedetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul component al trupei Krypton a făcut o postare emoționantă care are legătură cu partenera sa de viață, cu care are o fetiță pe nume Diana. Cântărețul numără zilele până când frumoasa șatenă se va întoarce acasă.

Răzvan Fodor simte greu după plecarea soției la America Express. Declarația făcută de vedetă

Răzvan Fodor simte greu după plecarea soției sale, Irina, la filmările de la America Express. Vedeta trebuie să se ocupe de fiica sa, dar și de toate treburile casnice. În plus, dorul este cel mai mare dușman al său.

ADVERTISEMENT

„Ziua 45 fără țuca și simt că mi-am pierdut sandalele. Mă transform într-un paliu. Sper să mai rezist puțin”, a mărturisit prezentatorul de la Antena 1 pe contul de Instagram.

Irina Fodor este plecată din luna mai la filmările pentru America Express, așa cum s-a întâmplat și vara trecută. Frumoasa șatenă urmează să revină în țară în următoarea perioadă, în prezent fiind în ultima țară din competiție.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, dor imens pentru Irina. Prezentatoarea e plecată la filmările de la America Express

Drumul Aurului i-a dus pe concurenți în unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. Echipele de la Antena 1 au de parcurs un total de 7.000 de kilometri, pe un traseu străbătut prin mai multe regiuni, printre care se numără Mexic, Guatemala și Columbia.

„Se simte că am ajuns în ultima țară de pe Drumul Aurului…cursa este și mai solicitantă, totul este mai intens, iar timpul parcă s-a comprimat pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

De la frumusețea locurilor pe care le descoperim, la tradiții, culori, viteza cu care trecem de la un oraș la altul, drumurile anevoioase de pe crestele Anzilor și vremea care oscilează de la foarte frig la foarte cald, Columbia este un roller coaster din care nimeni nu vrea să coboare.

Emoțiile sunt mai puternice ca niciodată, iar inima bate într-un ritm amețitor. Ne apropiem de punctul fierbinte al competiției, iar America Express le arată în fiecare zi concurenților că mai sunt limite de depășit și că pot și trebuie să le depășească.

ADVERTISEMENT

Vă pupă Țuca de peste mări și țări”, a scris Irina Fodor pe Instagram, alături de o imagine de la filmările care mai durează aproximativ două săptămâni.

Cele 9 echipe luptă pentru un premiu în valoare de 30.000 de euro, sezonul anterior fiind câștigat de Mihai Petre și soția sa, Elwira.

ADVERTISEMENT