Sport

Răzvan Ioan Boanchiș, despre comedia Gușă și “soluția” propusă dinamoviștilor: “Fiți atenți ce e de făcut!”

Dinamo are noroc că există comedii și mai spumoase în sportul românesc. Despre Dinamo, însă, spre finalul textului, pentru că s-a obișnuit să fie spre sfârșitul clasamentului sau chiar sub linia care marchează retrogradarea.
09.04.2024 | 15:20
Razvan Ioan Boanchis despre comedia Gusa si solutia propusa dinamovistilor Fiti atenti ce e de facut
Răzvan Ioan Boanchiș scrie despre comedia Gușă și "soluția" propusă dinamoviștilor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Federația Română de Judo a emis un comunicat, în care susține că Vizer îi subminează activitatea și rezultatele internaționale (inexistente). De fapt, comunicatul este făcut de Gușă și e despre Gușă.

Răzvan Ioan Boanchiș, despre comedia Gușă și “soluția” propusă dinamoviștilor

La seniori, F.R.Judo înseamnă zero și doar întâmplarea poate trimite un judokan la Olimpiadă, dar Gușă zice că “au existat rezultate foarte bune, în special la cadeți, juniori, tineret.”

ADVERTISEMENT

Asta o știm de la ora de istorie: România are un trecut măreț, un viitor luminos, dar n-are niciodată prezent. Și Gușă probabil că era un prieten de nădejde în copilărie. Păcat că n-a rămas mic și, între timp, s-a transformat în fost prieten de meserie.

Tot Gușă povestea zilele trecute că va candida pentru funcția de primar al Capitalei pentru că vrea să lupte împotriva corupției și să redea presei demnitatea.

ADVERTISEMENT

Sau să lupte împotriva demnității și să redea presei corupția? Că n-am înțeles prea bine. Gușă, există oare ceva ce ai atins și n-ai distrus?

Cuccureddu, câinele maidanez de la Săftica

Revin la Dinamo. Mai are o singura șansă. Pe plan financiar, Dinamo nu există, iar jucătorii au, pe teren, viteza cu care se deplasează în excursii un atelaj supersonic. Dricul. Așa că fiți atenți ce e de făcut.

ADVERTISEMENT

În anii ’70-’80 era un fundaș, Cuccureddu, care a jucat la Juventus, la Fiorentina și în naționala Italiei. Cuccureddu i se zicea și unui câine maidanez de la Săftica. Înaintea jocului retur cu Inter Milano, antrenorul Valentin Stănescu i-a oprit pe doi fotbaliști ai lui Dinamo, după finalul ultimului antrenament.

“Bă, fiți atenți! Mergeți și masați-i organul lui Cuccureddu, ca să avem noroc la meci.” Mă rog, Valentin Stănescu a avut o exprimare mai plină de seve. Nu știu dacă băieții au executat ordinul, dar știu că Dinamo a eliminat-o pe Inter.

ADVERTISEMENT

Și mai știu că Dinamo avea și valoare internațională, chiar mare valoare internațională. Azi n-are nici măcar valoare națională, așa că ar trebui să-și caute un Cuuccureddu și să-i facă lucrarea.

ADVERTISEMENT