Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răzvan Lucescu, declarații pentru FANATIK după remontada din Conference League: „O noapte de vis! Este a doua oară în istoria clubului”

În exclusivitate prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, Răzvan Lucescu a trimis un mesaj susținătorilor săi din România după calificarea în sferturile de finală ale UEFA Conferencea League.
15.03.2024 | 17:35
Razvan Lucescu declaratii pentru FANATIK dupa remontada din Conference League O noapte de vis Este a doua oara in istoria clubului
Seară de vis pentru Răzvan Lucescu după calificarea în sferturile UEFA Conference League. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Performanță fantastică obținută de Răzvan Lucescu la cârma formației PAOK Salonic. După un 0-2 în turul din Croația, echipa tehnicianului român a învins cu 5-1 pe Dinamo Zagreb în returul „optimilor” UEFA Conference League și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.

Răzvan Lucescu după remontada PAOK Salonic – Dinamo Zagreb din optimile Conference League: „O seară de vis!”

Sub privirile tatălui Mircea, Răzvan Lucescu a avut parte joi de o seară de vis. Deși șansele de calificare în sferturile UEFA Conference League erau minuscule în opinia specialiștilor, după 0-2 în turul cu Dinamo Zagreb, PAOK Salonic a reușit o remontada spectaculoasă, care a uimit lumea fotbalului european.

ADVERTISEMENT

Iar bucuria în tabăra elenă a fost una de nedescris, la fel cum nu pot fi exprimate în cuvinte sentimentele trăite de Răzvan Lucescu după această performanță istorică. A încercat să ne explice cum s-a simțit în această seară magică însuși tehnicianul român, într-o declarație în exclusivitate acordată lui Gabi Safta pentru FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Noapte fantastică, noapte de vis, noapte specială, noaptea unei performanțe uriașe… E a doua oară în trei ani când PAOK reușește să intre în sferturile de finală ale unei competiții europene, a doua oară în istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Sigur, este un moment de mare satisfacție profesională, este un moment de speranță, pentru că astfel de victorii, coroborat și cu ceea ce a fost în play-off și în preliminariile Europa Conference League, coroborat cu victoriile contra lui Eintracht Frankfurt, astfel de meciuri ne împing spre un alt nivel profesional. Din toate punctele de vedere.

Ne dau încredere, ne dau forță, ne fac să gândim că absolut totul este posibil atunci când vrei cu adevărat să obții ceva. Am întâlnit un adversar greu, un adversar cu experiență, un adversar care reprezintă în acest moment a treia forță mondială în fotbal… Dinamo Zagreb e campioana Croației și sigur că această victorie înseamnă enorm pentru fiecare dintre noi.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc foarte mult pentru întreaga ta susținere, cum vreau să mulțumesc celor din România care, emoțional, sunt alături de noi, de PAOK, de mine, un antrenor român, în tot acest drum impresionant pe care-l avem în Europa. Vă mulțumesc, vă salut!”, a declarat Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Răzvan Lucescu și PAOK Salonic, duel cu Club Brugge în sferturile UEFA Conference League

Nici nu a trecut bine meciul retur cu Dinamo Zagreb, că Răzvan Lucescu a avut din nou emoții. De data asta, pentru tragerea la sorți a sferturilor de finală ale UEFA Conference League, care a avut loc vineri la prânz la sediul UEFA de la Nyon.

ADVERTISEMENT

Și se poate spune că PAOK Salonic a avut parte de puțină șansă, pentru că a evitat numele mari care se mai aflau în urnă. Formația lui Răzvan Lucescu va întâlni în dublă manșă, pe 11 și 18 aprilie, echipa belgiană Club Brugge, primul meci fiind programat în deplasare.

Dacă se va califica mai departe, PAOK va da în semifinale peste învingătoarea duelului dintre Viktoria Plzen și Fiorentina. Partidele sunt programate pe 2 și 9 mai, grecii urmând să joace turul tot pe teren străin.

Răzvan Lucescu, declarații în exclusivitate pentru Fanatik.ro

ADVERTISEMENT