Sport

PAOK, victorie la scor cu Dinamo Zagreb! Ipostaza în care a fost surprins Mircea Lucescu urmărind calificarea fiului său în „sferturile” Conference League

Mircea Lucescu a urmărit din tribune calificarea lui PAOK în sferturile UEFA Europa Conference league. Echipa din Salonic a învins Dinamo Zagreb, scor 5-1.
14.03.2024 | 22:37
Ipostaza în care a fost surprins Mircea Lucescu urmărind calificarea fiului său în „sferturile” Conference League
ADVERTISEMENT

PAOK a primit vizita lui Dinamo Zagreb, în returul optimilor din UEFA Europa Conference League. La meciul disputat la Salonic, a fost prezent în tribune și Mircea Lucescu.

PAOK, victorie la scor cu Dinamo Zagreb! Ipostaza în care a fost surprins Mircea Lucescu urmărind calificarea fiului său în „sferturile” Conference League

După ce au fost învinși, în tur, de Dinamo Zagreb, scor 2-0, elevii lui Răzvan Lucescu au reușit să întoarcă soarta calificării și să câștige cu scorul de 5-1.

ADVERTISEMENT

Din tribunele stadionul din Salonic, Mircea Lucescu a urmărit recitalul dat de jucătorii antrenați de fiul său, fiind fotografiat înainte de startul înfruntării.

La pauza meciului, echipa antrenată de Răzvan Lucescu avea un avantaj de 3-0 pe tabela de marcaj, golurile fiind marcate de Baba (27), Sucic (autogol – 34) și Thomas (42).

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, după pauză, Dinamo Zagreb a reușit să egaleze la general, prin golul înscris de Hoxha în minutul 49, PAOK și-a continuat jocul bun.

Konstantinos Koulierakis a punctat pe tabelă în minutul 72, iar Zivkovic a risipit emoțiile calificării în minutul 88, când a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, așteptat să investească la Dinamo

După ce în ultima perioadă a fost tot mai prezent la antrenamentele și meciurile lui Dinamo, Mircea Lucescu ar putea să investească la clubul din Ștefan cel Mare.

Răzvan Raț, fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Șahtior Donețk, a analizat posibilitatea ca legendarul antrenor să se implice în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

”Lucescu senior are ce plusuri să aduca în fotbalul românesc. El trăieşte cu fotbalul. A trăit cu fotbalul toată viaţa. Mi-e foarte greu să cred că renunţă, chiar dacă are vârsta pe care o are. Dacă este sănătos din toate punctele de vedere, ar trebui să revină”, a declarat Răzvan Raț.

 

ADVERTISEMENT