Sport

Răzvan Lucescu rămâne aproape de AEK Atena în lupta pentru titlu! PAOK, revenire spectaculoasă

PAOK Salonic a învins Panetolikos, scor 3-1, în etapa 24 a Superligii din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este la un punct de liderul AEK Atena.
25.02.2024 | 20:10
Razvan Lucescu ramane aproape de AEK Atena in lupta pentru titlu PAOK revenire spectaculoasa
PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câștigat duelul cu Panetolikos, scor 1-3. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După ce etapa trecută pierduse derby-ul cu Olympiacos, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a reușit să învingă Panetolikos, scor 1-3, și păstrează diferența de un punct față de liderul AEK.

PAOK Salonic, revenire spectaculoasă în partida cu Panetolikos

Echipa lui Răzvan Lucescu a revenit de la scorul de 1-0 în partida cu Panetolikos, după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 5. Formația din Salonic a revenit pe tabelă în minutul 21, prin autogolul lui Petro Silva.

ADVERTISEMENT

Un minut mai târziu, PAOK a trecut în avantaj, prin reușita lui Zivkovic. În prelungirile partidei, Giannis Konstantelias a dus scorul la 3-1 și a stabilit rezultatul final al meciului.

Prin această victorie, clubul din nordul Greciei menține difrența de un punct față de liderul AEK Atena și după această etapă, după ce liderul Superligii a bătut pe terenul lui PAS Lamia 1964, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

PAOK Salonic a ratat calificarea în finala Cupei Greciei la penalty-uri

În urmă cu câteva zile, PAOK Salonic a fost eliminată dramatic de Panathinaikos Atena, în semifinalele Cupei Greciei. După a pierdut meciul tur, scor 0-1, PAOK a mers la Atena și a egalat situația prin golul lui Zivkovic din minutul 72.

Partida a intrat în prelungiri și trupa antrenorului român a mai punctat o dată în minutul 105, prin Kedziora. Deși s-au arătat doar 6 minute de prelungire, Panathinaikos a înscris golul care a trimis meciul la penalty-uri în minutul 120+9, prin Limnios.

ADVERTISEMENT

La loviturile de departajare, PAOK a ratat în 3 rânduri ocazia de a obține calificarea în finala Cupei Greciei și le-a permis celor de la Panathinaikos să se impună în cele din urmă cu 6-5.

Răzvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK Salonic

În urmă cu două săptămâni, clubul din Salonic a anunțat oficial prelungirea înțelegerii cu Răzvan Lucescu. Tehnicianul român a semnat un contract cu PAOK valabil până în vara anului 2027.

ADVERTISEMENT

Presa din Grecia a dezvăluit faptul că Răzvan Lucescu și staff-ul său vor primi de la patronul Ivan Savvidis suma de 2 milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT