Sport

Răzvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK. Câți bani va primi până în 2027

Răzvan Lucescu își va continua aventura pe banca tehnică a lui PAOK, după ce tocmai a semnat prelungirea contractului cu echipa din Salonic.
09.02.2024 | 18:50
Razvan Lucescu sia prelungit contractul cu PAOK Cati bani va primi pana in 2027
Răzvan Lucescu își va continua aventura pe banca tehnică a lui PAOK, semnând prelungirea contractului cu echipa din Salonic. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Presa elenă a anunțat încă de la finalul anului trecut că oficialii clubului i-au pregătit o nouă înțelegere, fiind mulțumiți de felul cum se prezintă formația sub comanda tehnicianului român.

PAOK i-a prelungit contractul lui Răzvan Lucescu

Clubul PAOK Salonic a anunțat oficial prelungirea contractului cu tehnicianul Răzvan Lucescu (54 de ani), supranumit “Generalul”. Noua înțelegere pe care românul o va avea la liderul campionatului Greciei va expira în vara anului 2027.

ADVERTISEMENT

”Unele relații transcend sportul în sine. Unele relații devin relații pe viață. PAOK anunță prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu până la 30 iunie 2027. În Răzvan avem încredere…”, se arată pe site-ul oficial al grupării elene.

Chiar dacă alte detalii ale înțelegerii nu au fost date publicității, presa din Grecia a dezvăluit faptul că Răzvan Lucescu, al cărui actual contract expira în această vară, și staff-ul său vor primi de la patronul Ivan Savvidis (64 de ani) suma de 2 milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

”Situația a fost ceva mai complicată pentru că era vorba despre opt contracte care sunt pregătite, al lui și ale colaboratorilor săi”, au mai scris jurnaliștii eleni. Aceștia au aflat că românul nu va avea niciun fel de clauză de reziliere.

PAOK, lider în Grecia sub comanda lui Răzvan Lucescu

În acest moment, formația elenă condusă de Răzvan Lucescu are un parcurs foarte bun în campionat. În Grecia, PAOK este pe primul loc cu 47 de puncte, la 2 puncte de locul doi, AEK Atena, și la 3 puncte de poziția a 3-a ocupată de Panathinaikos.

ADVERTISEMENT

Cu echipa condusă de Fatih Terim, PAOK se va întâlni în semifinalele Cupei Greciei. Răzvan Lucescu are de gând să câștige trofeul pus în joc și va trebui să treacă de fostul rival al tatălui său din Turcia, acum antrenor la Panathinaikos.

În Conference League, trupa tehnicianului român a terminat pe primul loc în grupă, cu 16 puncte. Răzvan Lucescu i-a montat pe jucătorii săi care s-au încheiat la 5 puncte în față de favorita Eintracht Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK campionatul Greciei în 2019 și Cupa Greciei în 2018 și 2019. În 2022 și 2023 echipa sa a fost finalistă a Cupei Greciei și în 2022 a terminat campionatul pe locul doi.

ADVERTISEMENT