Sport

Răzvan Lucescu, record istoric la PAOK după 2-1 cu Eintracht Frankfurt. Ce a spus românul

Răzvan Lucescu a făcut un pas mare spre calificarea în primăvara europeană cu PAOK după victoria de pe propriul teren cu Eintracht, scor 2-1.
06.10.2023 | 08:07
Razvan Lucescu record istoric la PAOK dupa 21 cu Eintracht Frankfurt Ce a spus romanul
Răzvan Lucescu și PAOK au obținut o victorie importantă în meciul tur din sferturile Cupei Greciei. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

PAOK Salonic a câștigat dramatic cu Eintracht Frankfurt, scor 2-1, prin golurile marcate de Zivkovic (28) și Koulierakis (90+2), respectiv Marmoush (68). Formația lui Răzvan Lucescu are maximum de puncte după primele două runde din grupa G, după ce trecuse și de HJK Helsinki în deplasare. Urmează un joc în Scoția, cu Aberdeen.

PAOK Salonic, cinci victorii consecutive în cupele europene sub comanda lui Răzvan Lucescu. Nou record al clubului

De altfel, victoria contra lui Eintracht aduce și un nou record în istoria lui PAOK, a cincea victorie consecutivă în cupele europene. Formația din Salonic a început aceată serie pe pe 17 august, când a trecut de Hajduk Split, scor 3-0, pentru a se califica în faza play-off din preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

A urmat o calificare cu dublă victorie în play-off, contra celor de la Hearts. A fost 2-1 pentru greci în Scoția și 4-0 în returul de la Salonic, rezultate care au adus calificarea fără emoții în grupele Conference League.

Seria de cinci victorii, pentru un nou record, a fost completată de cele două succese din grupa G, 3-2 la Helsinki, pe terenul lui HJK, și 2-1 în fața lui Eintracht Frankfurt. Urmează două dueluri cu Aberdeen, pe 26 octombrie în Scoția și pe 9 noiembrie la Salonic.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu și-a felicitat jucătorii după PAOK – Eintracht 2-1: “Au înțeles perfect cum să reacționeze după ce am primit gol”

“Este devreme să ne gândim la primul loc. Important este ca am câștigat, dar fiecare meci va fi foarte greu. Eintracht este o echipă foarte puternică, rapidă, care produce mult fotbal. Și Aberdeen și Helsinki pot face puncte. Să ne bucurăm de victorie si atât.

Fiecare meci va fi câștigat cu spirit de luptă și atenție la detalii. Mă bucur că băieții au înțeles perfect cum să reacționeze după ce am primit gol”, a declarat Răzvan Lucescu la conferința de presă de după victoria cu Eintracht.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este la al doilea mandat la PAOK Salonic, pe care l-a început în iulie 2021. Mai are contract cu formația din Grecia până în vara anului viitor, dar este de așteptat să prelungească. Românul a mai pregătit-o pe PAOK și între august 2017 și iunie 2019.

Răzvan Lucescu, trei trofee cu PAOK Salonic. Este pe locul 2 în startul acestui sezon din Grecia

Răzvan Lucescu are trei trofee cu PAOK Salonic în palmares. A câștigat campionatul în 2019 și s-a impus de două ori în Cupa Greciei, în 2019. A fost antrenorul anului în Grecia în 2019.

ADVERTISEMENT

PAOK Salonic este pe locul doi în prima ligă din Grecia, cu 14 puncte după primele 7 etape. Pe primul loc este Olympiacos, cu 19 puncte în tot atâtea meciuri disputate. Următorul meci al lui PAOK este pe 22 octombrie, pe propriul teren, contra celor de la Atromitos.

ADVERTISEMENT