Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan, fotografie inedită. Cum s-au pozat în dormitor cei doi îndrăgostiți

Răzvan Simion și Daliana Răducan au apărut într-o nouă ipostază tandră, semn că povestea lor de dragoste evoluează foarte frumos.
29.08.2021 | 14:28
Razvan Simion si Daliana Raducan fotografie inedita Cum sau pozat in dormitor cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 și iubita sa reușesc să atragă atenția asupra lor de fiecare dată când publică imagini inedite. Așa s-a întâmplat și acum când s-au pozat în dormitor.

Nu este vorba de o imagine în pat, ci una specială în care cei doi îndrăgostiți apar îmbrățișați în fața unei oglinzi imense, fotografia fiind surprinsă de Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT

Matinalul stă cu spatele la cameră, însă mesajul care însoțește poza lasă de înțeles că Răzvan Simion nu-și mai încape în piele de bucurie de când a întâlnit-o pe frumoasa brunetă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, ipostază tandră. Cum s-au afișat cei doi

„Din multe vieți… mulți ani pentru această viață!”, a scris Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram, postarea adunând peste 8.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost realizată cu ocazia zilei de naștere a designerului de interior, care a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, zi pe care au sărbătorit-o tot împreună.

„Doar bine… 31 de ani, azi”, a scris la rândul său Daliana Răducan pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu două pahare de șampanie.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Aniversarea a avut loc departe de ochii curioșilor, așa cum ne-au obișnuit și până acum. Moderatorul de la Neatza și-a dus iubita la Veneția.

Răzvan Simion este mai îndrăgostit ca niciodată și încearcă să fie cât se poate de discret legat de relația din prezent, dovadă că nu a făcut nicio declarație pe această temă.

ADVERTISEMENT

Vedeta și fostul designer de la „Visuri la cheie” sunt foarte fericiți, povestea lor de dragoste făcându-i chiar să se mute împreună, deși au doar un an de când formează un cuplu.

Cum a reacționat Lidia Buble când a aflat de iubita lui Răzvan Simion

Prezentatorul de la Antena 1 a lăsat în urmă relația cu Lidia Buble, cu care s-a iubit timp de 5 ani. Cântăreața susține că nu mai simte nimic pentru fostul iubit, cu care a rămas prietenă bună.

În momentul de față Răzvan Simion este managerul frumoasei blondine, care a mărturisit că nu a fost tentată să afle cine este Daliana Răducan.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea.

Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, dezvăluia Lidia Buble recent pentru avantaje.ro.

ADVERTISEMENT