Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răzvan Zăvăleanu, anunț important pentru fanii lui Dinamo. Când iese clubul din insolvență

Răzvan Zăvăleanu a făcut un anunț important pentru fanii celor de la Dinamo. Administratorul juridic a dezvăluit când va ieși clubul din insolvență.
07.12.2023 | 00:08
Razvan Zavaleanu anunt important pentru fanii lui Dinamo Cand iese clubul din insolventa
Răzvan Zăvăleanu a anunțat când iese Dinamo din insolvență și care este termenul limită. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a vorbit pe larg despre situația sportivă și administrativă de la Dinamo în direct la FANATIK SUPERLIGA. Pe lângă detaliile-cheie, administratorul juridic din Ștefan cel Mare a dezvăluit când urmează să iasă din insolvență clubul „alb-roșu”.

Răzvan Zăvăleanu, anunț important pentru fanii lui Dinamo. Când iese clubul din insolvență

La începutul lunii septembrie, planul de reorganizare modificat al lui Dinamo a fost aprobat, iar clubul din Ștefan cel Mare a scăpat de datorii în valoare de peste 5 milioane de euro. Totuși, „câinii” mai au de plată, iar Răzvan Zăvăleanu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Dinamo ar putea ieși din insolvență în luna martie 2024.

ADVERTISEMENT

Administratorul juridic al lui Dinamo susține că totul depinde de decizia acționarilor de a achita datoriile. Termenul limită este sfârșitul anului 2025. „În ceea ce privește relația cu insolvența nu văd niciun fel de altă mutare. Eu cred că s-ar putea să ieșim în martie, dar noi mai avem un plan pe o lungă perioadă de timp.

Dacă acționarii decid să achite tot până în martie, se poate ieși, dacă nu, vom sta până în momentul în care decid să achite. Nu mai rețin exact, dar cred că sfârșitul lui 2025 este termenul limită.

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo iese din insolvență societatea este repusă în circuitul economic normal, nu mai este supusă supravegherii și se poate manifesta liber potrivit voinței acționarilor”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la FANATIK SUPERLIGA.

„Vin acționari la Dinamo?” Răspuns direct al lui Răzvan Zăvăleanu

Dinamo traversează un moment de cumpănă pe plan sportiv. „Câinii” nu au mai câștigat de 12 meciuri în campionat, iar urmările nu au întârziat să apară. Ovidiu Burcă a plecat din postura de antrenor principal, iar în locul său a fost adus Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

Astfel, acționarii au anunțat transferuri în iarnă la Dinamo care să-l sprijine pe noul antrenor croat al „câinilor”. Întrebat despre venirea unor noi acționari, Răzvan Zăvăleanu a anunțat noi discuții cu actualii finanțatori.

„(n.r. vin acționari la Dinamo?) Nu am niciun fel de informație în acest sens. Evident, urmează să mai discutăm pe acest aspect, dar nu am primit nicio informație în această direcție. (n.r. despre Andone) Nu mi s-a spus așa ceva, la mine nu a ajuns nimic. 

ADVERTISEMENT

E vorba de lucruri care țin de strategie. Dincolo de posibilitățile financiare ale unuia sau altuia, depinde dacă acești acționari doresc să se angajeze atât de puternic și sume atât de mari.

Repet, mă depășește puțin problema asta. E o chestie care ține de bucătăria lor internă și nu am idee ce vor face”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la FANATIK SUPERLIGA.

Răzvan Zăvăleanu, dezvăluiri despre Renovatio: „Au forță financiară”

Răzvan Zăvăleanu a făcut dezvăluiri despre relația cu patronii din Ștefan cel Mare. Administratorul juridic al lui Dinamo a precizat că Renovatio, acționarii veniți în septembrie, pot aduce stabilitate financiară la Dinamo.

„Suntem într-o relație normală, discutăm, suntem ok. Dacă avem ceva de pus pe masă, punem pe masă fără niciun fel de probleme. Ne mai ciondănim, ne mai împăcăm, dar lucrurile merg spre bine.

Având în vedere că pe de o parte datoriile sunt achitate la zi, sunt respectate toate obligațiile și că pe de altă parte am avut discuții cu cei de la Renovatio care mi-au dat o anumită impresie la forța lor financiară, sunt mult mai relaxat decât eram prima oară. (n.r. 2 milioane de euro) Sunt convins că au această forță financiară”, au fost cuvintele lui Răzvan Zăvăleanu.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Când iese din insolvență Dinamo! Anunțul administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu

ADVERTISEMENT