Sport

Răzvan Zăvăleanu pune presiune pe conducerea lui Dinamo: „Sper să fie inspirați”

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit când iese Dinamo din insolvență. Administratorul juridic pune presiune pe conducerea clubului.
26.12.2023 | 14:35
Razvan Zavaleanu pune presiune pe conducerea lui Dinamo Sper sa fie inspirati
Răzvan Zăvăleanu, concluzii la final de 2023 la Dinamo. Sursă foto: Facebook @Dinamo București
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA când va ieși Dinamo din insolvență. Administratorul juridic al „câinilor” a tras concluziile la finalul lui 2023.

Răzvan Zăvăleanu, îngrijorat de situația de la Dinamo: „Lucrurile nu stau la fel de bine”

Răzvan Zăvăleanu a vorbit la „Gala Sportului Dinamovist 2023”: „Prima concluzie după 2023 ar fi că, pentru CS Dinamo, a fost un an foarte bun. Am aflat că sportivii au câștigat multe medalii și că vom avea 22 dintre aceștia prezenți la Jocurile Olimpice”.

ADVERTISEMENT

Reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo nu este însă încântat de situația în care se află jucătorii lui Kopic: „Dacă mă întrebați despre echipa de fotbal, lucrurile nu stau la fel de bine. Totuși, ne putem lăuda că am stabilizat situația administrativă, financiară și că societatea nu se mai află în risc de faliment”.

Zăvăleanu a pus presiune pe Andrei Nicolescu și ceilalți acționari legat de strategia din această pauză competițională:„Sper ca cei care conduc să fie foarte inspirați, să aibă o campanie foarte bună de transferuri în această iarnă și lucrurile să se reabiliteze. Dinamo trebuie să fie unde îi este locul, în prima ligă, cu gândul la marea performanță, nu la retrogradare”, a mai declarat potrivit iamsport.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu anunță ieșirea din insolvență a lui Dinamo până la finalul sezonului: „Nu mai sunt mulți bani de plătit”

Chiar și în aceste condiții, crede că Dinamo se poate salva de la retrogradare„Speranța moare ultima. Uitându-ne la linia de clasament și jocurile noastre, nu știu cât putem fi de optimiști, dar avem datoria să credem până în ultimul minut în șansa echipei”.

Răzvan Zăvăleanu e convins că Dinamo va fi intra într-o nouă eră în 2024: „Nu mai sunt mulți bani de plătit. Depinde doar de acționari când își vor alege momentul potrivit pentru a ieși din insolvență. Noi suntem pregătiți. Dacă vor fi plătite și ultimele sume, care nu sunt foarte mari, vom face toate demersurile pentru a ieși din insolvență. Până, cel târziu, la sfârșitul sezonului, chiar și înainte, se poate întâmpla”.

ADVERTISEMENT

Oficialul lui Dinamo le-a mai dat fanilor o veste bună: „Fuziunea dintre SC și CS cred că este inevitabiă. Trebuie să existe, cumva, o formă de colaborare care să implice CS Dinamo.

Fiind vorba tot de dinamoviști, este important să nu existe segregație. Toți oamenii care simt dinamovismul trebuie să pună umărul pentru ca lucrurile să revină acolo unde au fost odată”.

ADVERTISEMENT

CS Dinamo și SC Dinamo, duel în Liga 2?

Echipa Clubului Sportiv Dinamo e pe primul loc în seria a 4-a din Liga 3, iar suporterii „câinilor” ar putea asista la un duel fără precedent: „Nu-mi doresc să joace Dinamo cu Dinamo anul viitor, în Liga 2. Nu este benefic, avem câteva exemple în România. Chiar dacă se ajunge la această stuație, sper să fie găsite soluții comune de lucru pentru a nu trăi asemenea momente”.

ADVERTISEMENT