Life

RCS RDS, anunț oficial. A devenit interzis de la începutul lunii iulie

RCS RDS, anunț oficial în legătură cu un serviciu. A devenit interzis de la 1 iulie. Mulți clienți ai companiei sunt afectați.
06.07.2023 | 15:34
RCS RDS anunt oficial A devenit interzis de la inceputul lunii iulie
RCS RDS a interzis un serviciu de la începutul lui iulie. Sursa foto: digi.ro, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Compania RCS RDS a făcut un anunț oficial în legătură cu un serviciu care e interzis de la începutul lui iulie. Mulți clienți vor fi afectați de această schimbare.

RCS RDS, anunț oficial. A devenit interzis de la începutul lunii iulie

Operatorul de telecomunicații au luat o decizie radicală în privința unui serviciu folosit de mulți clienți, care va fi retras. Reprezentanții companiei au explicat motivul deciziei, care e valabilă de la 1 iulie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite (prepay) vor fi retrase din oferta comercială RCS RDS. Potrivit reprezentanților companiei, serviciile postplătite, adică abonamente, au un grad mai mare de siguranță.

De la 1 iulie, compania a oprit achiziția de cartele noi și reîncărcarea celor deja existente. Clienții sunt încurajați să se orienteze, în schimb, către abonamente.

ADVERTISEMENT

“De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023”, au transmis reprezentanții companiei, prin intermediul unui comunicat care se regăsește și pe site-ul companiei.

Digi, oferte de nerefuzat pentru clienți

Compania îi încurajează pe clienți să-și facă abonamente, mai ales că oferta include o gamă largă de servicii. Sunt și tarife care pornesc de la 2 euro/lună, iar cei care își fac abonament își pot păstra numărul de telefon.

ADVERTISEMENT

“Compania Digi RCS-RDS a lansat o nouă ofertă pentru clienții persoane juridice care își portează numărul în rețeaua sa. Este vorba despre abonamentul „Business Nelimitat”, la un preț de 1,65 euro – echivalentul a 8 lei – pe lună, în primele 6 luni.

Abonamentul include 3,6 GB date mobile și până la 5.000 de minute în roaming UE + Norvegia, Islanda și Liechtenstein, precizează operatorul de telefonie mobilă”, arată una dintre ofertele companiei.

ADVERTISEMENT

În perioada 1 iunie – 31 august 2023, clienții sau potențialii clienți Digi se pot bucura de oferte foarte avantajoase. De exemplu, cei care își portează numărul din altă rețea în rețeaua Digi vor beneficia de 50% reducere pentru abonamentul Business Nelimitat, în primele 6 luni.

În plus, pachetul include și alte beneficii. Printre acestea se numără minune nelimitate în toate rețelele naționale fixe, mobile și în roaming SEE. Clienții vor avea SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, dar și 1.000 de minute internaționale.

ADVERTISEMENT