Life

RCS RDS schimbă prețurile. Milioane de români sunt afectați de decizie. Ce se întâmplă cu abonamentele

Anunț important pentru clienții RCS RDS. Se modifică prețurile și milioane de români sunt afectați de această schimbare.
19.06.2023 | 12:53
RCS RDS schimba preturile Milioane de romani sunt afectati de decizie Ce se intampla cu abonamentele
Anunț important pentru clienții RCS RDS. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

RCS RDS a făcut un anunț important pentru toți clienții din România. Compania de telefonie mobilă și internet urmează să modifice prețurile. Cine este vizitat și ce presupune această schimbare.

RCS RDS modifică prețurile

RCS RDS a făcut un anunț important care îi vizează pe clienții săi, dar și pe cei care se gândesc să renunțe la rețeaua actuală în favoarea Digi. Prețurile se modifică, dar din fericire pentru români, nu este vorba despre o scumpire.

ADVERTISEMENT

Din contră RCS RDS reduce prețurile abonamentelor la jumătate. Astfel, clienții noi sau cei vechi care își păstrează numărul de telefon vor beneficia de această ofertă avantajoasă. Promoția este valabilă timp de patru luni, apoi suma de plată lunară va fi cea standard.

Totodată, oferta de 50% reducere se aplică și telefoanelor noi. În plus, vine la pachet cu mai multe avantaje. În funcție de pachetul dorit, clienții se bucură de trafic de internet în Uniunea Europeană și în Turcia.

ADVERTISEMENT

Promoția celor de la RCD RDS include și minute pentru a vorbi cu toți cei dragi aflați în străinătate. Astfel că cei care au în plan să-și facă un abonament în perioada următoare se vor bucura de prețurile avantajoase.

Anunțul oficial făcut de companie

Toți clienții beneficiază de trei opțiuni ale acestei oferte propuse acum de RCS RDS. Una dintre cele mai avantajoase oferă minute naționale nelimitate, internet la discreție, dar și 3000 de minute internațională.

ADVERTISEMENT

Prețul acesteia este de 5 euro lunar, însă având în vederea reducerea de 50%, în primele patru luni va costa mai puțin decât o cafea băută în oraș. În plus, există și o oferte la prețuri mai mici, de 2 sau 3 euro.

„Știi deja că e ofertă la DIGI. Adică, te portezi la DIGI cu doar jumătate de DIGI. Dar ce nu știai e că la abonamentul Nelimitat ai și roaming fără stres. Pe lângă beneficiile nelimitate de folosit în țară mai ai și minute și net de folosit peste hotare.

ADVERTISEMENT

4,7 GB în UE și 1,1 euro/GB în Turcia. Portează-te la DIGI și mergi liniștit în vacanță”, este anunțul oficialfăcut de RCS RDS pe pagina oficială de Facebook, acolo unde oferă și toate detaliile necesare.

ADVERTISEMENT