News

RCS RDS, ofertă de vis pentru români. Digi anunță că suma e ireal de mică pentru acest produs, costă doar 3 lei pe lună

Compania Romanian Cable System (RCS RDS) vine cu o ofertă excelentă pentru români. Pentru o sumă modică - 3 lei - se pot bucura de un produs de calitate.
01.10.2023 | 12:06
RCS RDS oferta de vis pentru romani Digi anunta ca suma e ireal de mica pentru acest produs costa doar 3 lei pe luna
RCS RDS, ofertă de 3 lei pe lună pentru români. Care este produsul. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

RCS & RDS, compania care este lider pe piața serviciilor de televiziune și de internet din Romania, vine cu o ofertă de vis pentru milioanele de clienți din toată țara. Produsul costă doar 3 lei pe lună.

RCS RDS, ofertă de 3 lei pe lună pentru români. Care este produsul

Începând din această toamnă, abonați Digi din România primesc o veste excelentă din partea companiei. Cu o sumă foarte mică pot accesa, lunar, un canal de televiziune foarte popular.

ADVERTISEMENT

E vorba de postul de cinema ”Film Now”. ”Activează extraopțiunea Film Now și bucură-te de filme noi, filme bune, tot ce-ți trebuie pentru o seară perfectă!”, se arată pe site-ul operatorului.

Prețul este unul de doar 3 lei pe lună. Există o singură condiție care trebuie îndeplinită pentru a avea acces la canal. Astfel, pentru a beneficia de extraopțiunea Film Now, trebuie să ai activ serviciul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Care sunt avantajele de care se bucură cei care activează acest pachet:

  • Pot vedea zilnic filme premiate și recunoscute, cele mai populare producții;
  • Claritate HD: ”Vezi HD toate filmele și te bucuri de experiență”;
  • Film Now este valabil și în Digi Online. Astfel, vezi când vrei și de oriunde în țară cele mai tari filme.

Digi, ofertă și pentru clienții din rețeaua mobilă

Recent, compania RCS RDS a lansat și campaniaTot de la DIGI” . Mai exact, se oferă o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru toți clienții rezidențiali timp de 6 luni. Pentru a beneficia de această ofertă, oamenii au de făcut un lucru simplu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, clienții trebuie să își porteze numerele de telefon în rețeaua mobilă DIGI în această perioadă. Astfel, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului timp de 6 luni.

Tot în cadrul campaniei ”Tot de la DIGI”, abonații noi, dar și cei existenți pot beneficia de prețuri speciale pentru abonamentele lunare. Pentru utilizatorii care aleg pachetul Nelimitat și decid să porteze 4 sau 5 numere, prețul lunar poate ajunge la doar 1,5 euro pe lună, timp de 6 luni.

ADVERTISEMENT

E important de precizat că prețurile variază în funcție de numărul de abonamente contractate. Ele pornesc de la 2,5 euro pentru portarea unui singur număr și ajung la 1,5 euro pentru portarea a 4 sau 5 numere de telefon.

ADVERTISEMENT
Tags: