Life

RCS RDS, ofertă de vis pentru românii care stau la curte și nu numai. Digi anunță o sumă ireal de mică pentru o tehnologie nouă

RCS RDS, ofertă de nerefuzat pentru toți românii care stau la curte. Prețul foarte mic pe care trebuie să-l plătească pentru o nouă tehnologie.
16.09.2023 | 15:04
RCS RDS oferta de vis pentru romanii care stau la curte si nu numai Digi anunta o suma ireal de mica pentru o tehnologie noua
Digi are o ofertă avantajoasă pentru români. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Digi vine în sprijinul clienților săi actuali și îi atrage pe viitorii cu o ofertă greu de refuzat. RCS RDS pune la dispoziție un serviciu ideal pentru persoanele care lcouiesc la curte sau pur și simplu dețin o proprietate foarte mare.

RCS RDS, ofertă pentru românii care stau la curte

Românii care locuiesc la curte și nu numai au o ofertă de nerefuzat din partea companiei Digi. Cine are o casă mare, poate cu mai multe camere, holuri lungi sau etaj, știe că uneori semnalul de internet nu este cel mai bun și poate pica atunci când îți este lumea mai dargă.

ADVERTISEMENT

Pentru asta, RCS RDS pune la dispoziție sistemul routere wireless Mesh Wifi 6, care asigură acoperire în toată casă, astfel încât niciun locatar să nu mai aibă de suferit. Se pot conecta maxim trei routere care folosesc o rețea proprie de wireless.

Fiecare dispozitiv este conectat la internet, precum și unul cu celălalt, iar primul este oferit gratuit de companie cu netul Fiberlink 1000. Cum funcționează? Cu cât mai multe routere sunt adaugate la sistemul Mesh, cu atât acoperă o superafață mai mare din locuință.

ADVERTISEMENT

Tehnologia pusă la dispoziție de Digi este de ultimă generație și folosește eficient conexiunea la internet. În plus, sistemul este ușor de folosit chiar și pentru cei mai puțini pricepuți în IT.

Routerele emit aceeași rețea rețea Wi-Fi, cu nume de rețea, parolă și caracteristici identice, indiferent de numărul de aparate conectate. Mesh este valabil numai cu un pachet de internet de la Digi. Clienții vechi îl pot adăuga în abonament, în timp ce aceea care își doresc trebuie să comande mai întâi serviciul.

ADVERTISEMENT

Ce preț are serviciul Mesh

Prețul cerut de RCS RDS pentru această tehnologie de ultimă generație este unul accesibil pentru toate buzunarele. Totodată, de menționat este că modelele de routere Mesh disponibile sunt: Fiberhome SR1041Y, ZTE H3601, Huawei K562E, TP Link AX10, conform digi.ro. 

Astfel că, pentru internetul FiberLink 1000 prețul este de 40 de lei. Costurile sunt pentru: 50GB spațiu de stocare Digi Storage, viteză maximă 940 download / 450 upload, viteză medie 850 download / 400 upload și viteză minimă 200 download / 100 upload.

ADVERTISEMENT

Internet FiberLink 500 costă numai 30 de lei pe lună și include: 20GB spațiu de stocare Digi Storage, viteză maximă 500 download / 250 upload, viteză medie 450 download / 250 upload și viteză minimă 200 download / 100 upload.

Pețul pentru fiecare router comandat este de 3 lei/ luni. După cum am menționat anterior, la FiberLink 1000, primul dipozitiv este inclus în preț, iar reducerea se aplică direct pe factura Digi.

ADVERTISEMENT
Tags: