Life

RDS RCS, surpriză uriașă pentru toți clienții! Digi oferă un telefon performant la un preț foarte mic. Ce trebuie să faci ca să-l primești imediat

RDS RCS a anunțat o surpriză uriașă pentru toți clienții. Digi va oferi un telefon performant la preț redus. Cum îl poți primi imediat.
22.09.2023 | 17:30
RDS RCS surpriza uriasa pentru toti clientii Digi ofera un telefon performant la un pret foarte mic Ce trebuie sa faci ca sal primesti imediat
Surpriza mare pentru clienții RDS RCS. Sursa foto: Pixabay, Digi/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

RDS RCS are o surpriză uriașă pentru toți clienții. Cei care își fac abonament la Digi pot primi un telefon performant la un preț foarte bun. Iată ce trebuie să faci pentru a intra imediat în posesia dispozitivului.

Surpriză uriașă pentru toți clienții RDS RCS. Digi oferă un telefon performant la un preț foarte mic

Clienții RDS RCS se vor bucura de o surpriză pregătită de furnizorul de telecomunicații. S-au scos la vânzare telefoane performante la prețuri foarte bune.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ele este Motorola Edge 30 Neo, disponibil în două culori, mov sau negru, Dual Sim. Este un telefon cu specificații foarte bune. Are un procesor Octa-Core (2.2GHz&1.7GHz), 8 GB memorie RAM, 256 GB memorie internă și baterie 4020 mAh.

Camera din spate are 64MP Wide Angle (F1.8) OIS + 13MP UltraWide (F2.2). Și camera frontală este una destul de bună, având 32MP (F2.4). Cei care ar vrea să-l achiziționeze trebuie să știe că prețul întreg este de 1.299 de lei.

ADVERTISEMENT

Telefonul se poate cumpăra și în rate. În cazul în care alegi metoda de portare prepaid/postpaid, nu vei plăti nimic în avans. De asemenea, ratele vor fi fixe timp de 24 de luni. Rata pentru acest tip de telefon este de 54 de lei.

În afară de hanii dați pe telefon, se mai adaugă și cei pe abonament. Astfel, suma începe de la 2 euro și poate ajunge până la 5 euro pe lună, în funcție de tipul de abonament pentru care optezi.

ADVERTISEMENT

“Îți iei telefon în 12 rate lunare plătite direct către DIGI dacă faci portare și ai servicii fixe. Să știi că portarea din abonament(Postpaid) îți oferă prețuri mai avantajoase!

Comandă acum de pe DIGI.ro! Sau, poate vrei 24 de rate bancare fără dobândă. Cu portare sau fără. Cu servicii fixe sau fără. Oferta este valabilă în magazinele DIGI. Dacă vei face portare și ai o cartela Prepaid, vei avea nevoie de seria SIM-ului.

ADVERTISEMENT

Iar dacă faci portarea unei cartele Postpaid, vei avea nevoie de codul de client. Oricum ar fi, tot simplu e! Orice telefon ai alege, îl vei primi în baza unei comenzi și în funcție de stocurile disponibil”, se arată în comunicatul DIGI RDS RCS, notează news18.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: