Life

RCS-RDS, ofertă ireală pentru întreaga familie. Ce lovitură le-a dat Digi celor de la Vodafone și Orange

RCS-RDS, o nouă promoție care îi va încânta pe români. Digi vrea să acapareze piața și a pregătit o ofertă care dă mari bătăi de cap concurenței
07.10.2023 | 09:30
RCSRDS oferta ireala pentru intreaga familie Ce lovitura lea dat Digi celor de la Vodafone si Orange
RCS-RDS, ofertă excepțională pentru întreaga familie sau pentru mai mulți prieteni. sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai gândit vreodată la un abonament de telefon pentru întreaga familie? Ei bine, RCS RDS vine în întâmpinarea ta. Reprezentanții companiei Digi n-au stat o clipă pe gânduri și au prezentat un pachet mai mult decât atractiv din acest punct de vedere.

Digi, ofertă pentru întreaga familie. Ce propune RCS RDS

Trebuie să știți că oferta este valabilă chiar și pentru un singur membru al familie. Devine cu atât mai avantajoasă cu cât doriți să vă abonați cu toții. Dar să vă explicăm și despre ce vorbim, ce anume au gândit cei de la Digi.

ADVERTISEMENT

Pentru doar 5 euro pe lună ai abonament la telefon nelimitat. „Alege rețeaua cu acoperirea #1 și beneficiezi de minute nelimitate la nivel național și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale!”, este anunțul prin care potențialii clienți sunt invitați să se aboneze.

Trebuie spus că în 4G ai viteze de până la: 100 Mbps download și 10 Mbps upload și în 5G ai viteze de până la: 600 Mbps download și 40 Mbps upload.

ADVERTISEMENT

Interesant este că dacă vrei un singur abonament, adică numai pentru tine, atunci vei achita cei 5 euro în fiecare lună pentru a beneficia de ofertă. Doar că nu se termină aici. Dacă vrei să aduci lângă tine soția, o soră, un frate sau chiar un prieten, atunci cele două abonamente vor costa 4 euro fiecare. Așadar, o reducere de doi euro.

Cine se gândește la întreaga familie, de exemplu, mamă, tată, dar și un copil trebuie să știe că beneficiază de o reducere și mai are de la cei 5 euro inițiali. Doar 3,5 euro costă fiecare abonament în parte în această situație.

ADVERTISEMENT

3 euro veți achita dacă sunteți 4 sau oameni în combinație. Tarifele sunt excepționale, spun cei de la Digi. Astfel, nu plătiți nimic în rețeaua fixă și pe DigiMobil. De asemenea, nu plătiți nimic în alte rețele naționale și nici către alte rețele mobile.

Există un singur cost, dar aproape insesizabil. Plătiți 0.012 cenți dacă alegeți să trimiteți SMS către o altă rețea mobilă națională. Beneficiză de serviciile Digi Mobil și în afara țării! Poți suna, trimite SMS-uri, accesa internetul de pe smartphone-ul tău sau poți fi apelat și poți primi SMS-uri. Beneficiile naționale incluse în abonament sunt disponibile și în roaming SEE.

ADVERTISEMENT

Digi speră ca în acest fel să dea lovitura și să ia fața concurenței. Vodafone, Orange și Telekom sunt competitori direcți pentru RCS RDS pe piața de telefonie mobilă din România.

În acest moment, Digi se laudă cu milioane de abonați, indiferent că discutăm despre cei care au optat pentru televiziune, internet sau rețeaua de telefonie.

ADVERTISEMENT