Life

Reacția Andreei Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că a maltratat câinele familiei: “Am cheltuit mult cu el. Nu e ușor și ieftin deloc”

George Burcea o acuză pe Andreea Bălan, fosta sa parteneră de viață, că a neglijat câinele familiei și a postat mai multe imagini cu impact emoțional pe Facebook. Artista s-a apărat, spunând că animalul e bolnav.
03.05.2022 | 17:24
Reactia Andreei Balan dupa ce George Burcea a acuzato ca a maltratat cainele familiei Am cheltuit mult cu el Nu e usor si ieftin deloc
Ce a spus Andreea Bălan după ce George Burcea a acuzat-o că a bătut câinele familiei. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan i-a dat replica fostului său soț, George Burcea, după ce el a acuzat-o de neglijență și rele tratamente față de câinele familiei, un labrador pe nume Jack.

Ce a spus Andreea Bălan după ce George Burcea a acuzat-o că a neglijat câinele familiei

Andreea Bălan s-a arătat revoltată de acuzațiile făcute de fostul său soț și a explicat pe rețelele de socializare că are și dovezi pentru a-și susține vorbele.

ADVERTISEMENT

Conform vedetei de la Te cunosc de undeva, cățelul lor este bolnav și are nevoie zilnic de tratament. Acuzațiile făcute de George Burcea sunt „aberante și irelevante”, a spus Andreea Bălan.

Mai mult, aceasta a spus că i-a dat cățelul fostului soț pentru a-l îngriji, susținând că el nu o ajută deloc din punct de vedere material pentru a-și crește fetele.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dat de înțeles că George Burcea nu îi dă bani pentru fiicele sale

„Măcar să aibă și el grijă de cățel” a scris vedeta pe Instagram, afirmând că nu este deloc ieftin să cumpere tratamentul pentru Jack.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (n.red. George Burcea) este aberant și irelevant.

ADVERTISEMENT

Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Ce a spus Andreea Bălan
Ce a spus Andreea Bălan. Foto: Instagram

Vedeta s-a apărat în continuare și a spus că starea actuală a cățelului este din cauza bolii sale, nu pentru că nu ar fi primit tratament corespunzător.

ADVERTISEMENT
Replica Andreei Bălan
Replica Andreei Bălan. Foto: Instagram

„Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el”, a mai scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Ce acuzații a făcut George Burcea

George Burcea a acuzat-o pe Andreea Bălan că nu l-a lăsat să țină câinele și s-a lovit de fiecare dată de refuzuri.

Acesta a susținut chiar că a trimis filmarea cu câinele la Protecția Animalelor, acuzând că Jack a fost maltratat.

„Așa arată un Labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat.


El este așa de peste 1 an – cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămâna”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare, unde a atașat și mai multe imagini.

ADVERTISEMENT