Fotbal intern

Reacţia atacantului dorit de Becali la FCSB. “Habar n-aveam. Eram la mama, m-a sunat un unchi!”

30.07.2018 | 23:47
Reactia atacantului dorit de Becali la FCSB Habar naveam Eram la mama ma sunat un unchi
ADVERTISEMENT

Reacţia atacantului dorit de Gigi Becali la FCSB! Latifundiarul din Pipera a anunţat în cursul zilei de luni că este interesat să-l transfere pe Ştefan Blănaru, atacantul în vârstă de 29 de ani de la FC Hermannstadt, cel care a înscris un gol în poarta vicecampioanei României în sezonul trecut din Cupă, când echipa din Sibiu s-a impus cu 3-0.

După ce Teodor Birţ, preşedintele echipei FC Hermannstadt, a vorbit despre posibilitatea ca atacantul nou promovatei din Liga 1 Betano să ajungă la FCSB ş i i-a transmis lui Gigi Becali că este dispus să negocieze, acum a venit rândul lui Ştefan Blănaru să comenteze în legătură cu interesul vicecampioanei României pentru el.

ADVERTISEMENT

Reacţia atacantului dorit de Gigi Becali la FCSB

Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă, și mi-a zis un unchi că a văzut la știrile sportive despre interesul Stelei. Aș fi foarte bucuros dacă ar fi așa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aștept telefon, dacă e adevărat ce se vorbește. Eu am avut telefonul închis toată ziua. L-am deschis și am văzut mesajele“, a spus Ştefan Blănaru pentru sport.ro.

Sigur că mi-aș dori, cine nu și-ar dori să meargă la Steaua? Orice jucător visează să joace la Steaua sau la o echipa mare. Steaua e cea mai mare echipa din România! Nici măcar nu știu ce înseamnă “suma corectă”. Cred că și pentru Sibiu ar fi bine să vândă un jucător la Steaua chiar și pentru o suma modică. Să promovezi și să vinzi un jucător la Steaua, e o performanță“, a mai spus Ştefan Blănaru pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISEMENT

Ce a zis Gigi Becali despre Ştefan Blănaru

“Ne trebuie un atacant puternic. M-am gândit la Cristea, dar nu-l vor colaboratorii. Aseară am vorbit cu un dinamovist, mă mai consult cu el. Mi-a spus că Andrei Cristea mi-ar prinde bine. Mi-a spus şi de Blănaru de la Hermannstadt. I-am spus lui Meme să-mi transfere un atacant de 23-24 de ani care să-mi aducă bani mulţi. Dacă nu poate el, o să aduc eu un atacant român. Sigur ne trebuie şi un fundaş central”, a spus precizat Gigi Becali.

Cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro, Ştefan Blănaru a jucat în 33 de meciuri pentru FC Hermannstadt, a înscris 13 goluri şi a oferit o pasă decisivă. A mai jucat la echipe precum Ripensia Timişoara, FC Olt Slatina, ASU Politehnica Timişoara şi Luceafărul Oradea.

ADVERTISEMENT