Fotbal intern

Reacția dură a PCH la adresa lui Florin Prunea:  „Vom astupa toate spărturile și Dinamo va supraviețui”

02.04.2020 | 10:15
Reactia dura a PCH la adresa lui Florin Prunea Vom astupa toate sparturile si Dinamo va supravietui
ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan a avut un mesaj dur la adresa conducerii, în special la adresa lui Florin Prunea, după ce jucătorii „câinilor” au intrat în șomaj tehnic.

Reacția dură a PCH la adresa lui Florin Prunea

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, se află din nou în conflict cu fanii lui Dinamo, după noile măsuri luate de conducerea clubului din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii din PCH au luat „foc” după ce conducerea „alb-roșilor” a decis ca fotbaliștii să intre în șomaj tehnic, iar Ionel Dănciulescu a fost îndepărtat de la club printr-o înștiințare pe e-mail, cu toate că se oferise să împrumute clubul cu 50.000 de euro, sumă necesară pentru obținerea licenței.

„În zodiacul chinezesc, 2020 este Anul Șobolanului. Și dacă aproape tot ce avem vine din China, inclusiv ultima boală, de ce să nu ne pricopsim și cu ceva șobolani purtători de viruși. Cum îi recunoaștem:

ADVERTISEMENT

1. Răspândesc infecția în jurul lor. Bagă în boala orice lucru de care se ating.

2. Au mirosul fin. Simt „cașcavalul” de la depărtare.

3. Sunt primii care părăsesc corabia, când simt că se scufundă, chiar dacă ambarcațiunea a început să ia apă tocmai din cauza rozătoarelor care au distrus osatura de lemn. Noi sperăm că Dinamo nu se va scufunda!

 „Vom astupa toate spărturile și Dinamo va supraviețui”

În comunicatul PCH, ultrașii lui Dinamo menționează că vor avea grijă ca cei vinovați de situația actuală să plătească: Primul șoacăț e gata să sară în apă. Sperăm că vor urma și alții. Ăia care se mișcă mai greu din cauza țesutului adipos ce s-a depus în anii de îmbelșugare.

ADVERTISEMENT

Oricum, grăsimea plutește bine. Ăsta e momentul. Cașcavalul e pe terminate. A început să intre și apă. Au infectat tot. Noi rămânem aici. Vom astupa toate spărturile și Dinamo va supraviețui.

Cu cât mai puține rozătoare la bord, cu atât corabia va fi mai rezistentă în bătaia valurilor crizei ce se anunță.Va trece și infecția. Și vom fi cu toții mai imuni, dacă am învățat de cine să ne ferim și după cine să ne spălăm pe mâini”,

ADVERTISEMENT

„Avem o singură rugăminte pentru guzgan: Să predea echipamentul clubului. N-am vrea să-l vedem umblând pe puntea altor corăbii cu emblema noastră pe piept”, s-a arătat în comunicatul PCH.

ADVERTISEMENT