Life

Reacția emoționantă a Prințului Louis când a aflat că străbunica lui, Regina Elisabeta, s-a stins din viață

Prințul Louis a avut o reacție emoționantă în timpul uneia dintre ceremoniile principale dedicate regretatei Regina Elisabeta.
11.09.2022 | 11:12
Reactia emotionanta a Printului Louis cand a aflat ca strabunica lui Regina Elisabeta sa stins din viata
Ce reacție impresionantă a avut Prințul Louis când a aflat că Regina Elisabeta a murit. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a marcat și pe cei mai mici membri ai familiei regale. Unul din cei trei copii ai Prințului William, Louis, a avut o reacție de-a dreptul emoționantă, dezvăluită de o persoană care s-a aflat aproape de acesta.

Prințul Louis, despre moartea Reginei Elisabeta: „Este cu străbunicul acum”

Potrivit Daily Mail, Banita Ranow, o tânără de 28 de ani care se afla în mulțime când William, Kate, Harry și Meghan Markle au apărut pe Long Walk din Windsor în vederea omagiilor aduse Reginei, micuțul Louis a spus câteva cuvinte care au impresionat-o.

ADVERTISEMENT

Banita a spus exact ce a auzit în momentul în care micul prinț se afla în dreapta ei. „Măcar bunica este cu străbunicul acum”, ar fi fost reacția lui Louis, conform celor auzite de femeia aflată în mulțime.

Aceasta a mai zis că ducesa de Cornwall, Kate Middleton, avea fața înlăcrimată în timp ce vorbea cu copiii ei, de care nu s-a dezlipit nicio secundă.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a ”defilat” cu cercei de 1.500 de lire sterline

Băiețelul în vârstă de doar 4 ani este unul din cei 12 strănepoți ai regretatei Elisabeta a II-a. Acesta s-a aflat la ceremoniile făcute în cinstea străbunicii sale alături de părinți și frații săi mai mari, George și Charlotte.

La ”defilare” a participat, așa cum a văzut toată lumea, și Meghan Markle, una din cele mai controversate persoane din Casa Regală.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a afișat în negru, la fel ca toți ceilalți membri ai familiei, fiind simbolul doliului. Presa britanică a aflat câteva detalii legate de apariția lui Meghan, mai precis despre hainele pe care aceasta le-a purtat.

Soția lui Harry avea la urechi niște cercei cu diamante, estimați la 1.500 de lire sterline și o pereche de pantofi care ar fi costat-o puțin peste 300 de lire. Meghan a optat să poarte o ținută un pic mai relaxată, în timp ce Kate Middleton a optat pentru o rochie cu mâneci lungi, care nu a lăsat nicio bucățică de piele la vedere.

ADVERTISEMENT