Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția fabuloasă a lui Florentin Petre înainte de Poli Iași – Dinamo: „Mergem la biserică, ne închinăm, facem mătănii!”

Florentin Petre a oferit o reacție fabuloasă înaintea duelului pe care Dinamo îl va avea la Iași cu Poli. Fostul jucător al "câinilor" își dorește ca fosta sa echipă să câștige.
01.03.2024 | 08:53
Reactia fabuloasa a lui Florentin Petre inainte de Poli Iasi  Dinamo Mergem la biserica ne inchinam facem matanii
Florentin Petre, reacție fabuloasă înainte de Dinamo - Poli Iași. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se va duela cu Poli Iași în penultimul meci din sezonul regular. Florentin Petre a oferit o reacție fabuloasă înaintea partidei. După duelul câștigat cu Hermannstadt din ultima etapă, fostul jucător din Ștefan cel Mare are încredere în puterea “câinilor” de a se impune în Copou.

Reacția fabuloasă a lui Florentin Petre înainte de Poli Iași – Dinamo: „Mergem la biserică, ne închinăm, facem mătănii!”

Florentin Petre a oferit o reacție fabuloasă înaintea următorului duel al lui Dinamo. Fostul jucător al formației din Ștefan cel Mare susține că înainte de partide cu Poli Iași din Copou, fanii “câinilor” ar trebui să meargă la biserică și să se roage pentru victorie.

ADVERTISEMENT

Petre este conștient de forma bună prin care trece echipa lui Leo Grozav. În ultimele meciuri, ieșenii au câștigat acasă cu Rapid și au fost aproape și de o victorie pe Ion Oblemenco, dar golul doi a fost anulat de VAR pentru ofsaid.

Fostul jucător al celor de la Dinamo mizează pe elevii lui Zeljko Kopic. Florentin Petre își dorește ca formația din Ștefan cel Mare să se impună în duelul cu Poli Iași pentru a reuși să acumuleze puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

“Iașiul traversează o perioadă bună. A învins Rapidul acasă fără drept de apel. Ei au o continuitate de grup bună cu foarte multe ocazii. Dacă ne aducem aminte, Iașiul putea să câștige la Craiova. 

Acolo este o greșeală de arbitraj, pentru că Iașiul merita golul doi. Sunt într-o formă bună. Dinamo va avea un meci foarte greu acolo.

ADVERTISEMENT

Sperăm, ne închinăm, mergem la biserică, facem niște mătănii. Mergem la mitropolie, la icoane și ne rugăm să câștige meciul. Îmi doresc din toată inima să câștige Dinamo. Așa că merg pe mâna lor”, a spus Florentin Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

„Mă așteptam la cu totul altceva!”. Ce l-a surprins pe Florentin Petre în Dinamo – Hermannstadt 1-0

Florentin Petre a mai discutat și despre faptul că a fost surprins de prestația celor de la Hermannstadt din meciul cu Dinamo. Analistul susține că s-a bucurat de jocul slab al sibienilor și a fost încântat de atitudinea “câinilor” din acest meci.

ADVERTISEMENT

“M-a surprins atitudinea celor de la Hermannstadt. Pentru că nu a avut o continuitate în joc și o claritate. Am văzut multe pase greșite. Mai ales pasa decisivă. Au greșit foarte multe combinații, parcă nu au fost în apele lor. 

Spre bucuria mea și a dinamoviștilor, mă bucur că au făcut un joc destul de slab. Dinamo a profitat de ocazia asta, ținând cont că s-au apărat foarte bine, cu toată echipa. 

În a doua repriză mă așteptam ca Hermannstadt să aibă o altă atitudine. Mă așteptam să îi domine mai multe pe Dinamo. Dar la un moment dat, prin minutul 20 a reprizei secunde Dinamo și-a revenit fizic, a prins încredere și a terminat jocul bine”, a mai spus Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

Florentin Petre, înainte de Dinamo - Poli Iași

ADVERTISEMENT