Sport

Reacția fermă a ultrașilor FCSB după numirea lui Edi Iordănescu: „E stelist. Trebuie să facă treabă”

Suporterii îl asigură pe noul antrenor de toată susținerea și speră că venirea lui va ajuta echipa să evolueze pe stadionul Ghencea: „Am făcut cerere”.
18.08.2021 | 18:56
Reactia ferma a ultrasilor FCSB dupa numirea lui Edi Iordanescu E stelist Trebuie sa faca treaba
ADVERTISEMENT

Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, ultrașii de la Peluza Nord salută numirea lui Edi Iordănescu la FCSB și îl asigură că va avea parte de susținere necondiționată pe tot parcursul mandatului. Ba chiar își exprimă convingerea că patronul Gigi Becali a învățat din greșelile trecutului și nu mai are de gând să se implice în chestiunile tehnico-tactice.

Mai mult decât atât, suporterii speră ca venirea tehnicianului care a cucerit titlul cu CFR Cluj să sporească – prin prisma relației bune a tatălui său cu rivalii de la CSA Steaua – șansele echipei din Berceni de a-și disputa meciurile de „acasă” pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Până una-alta, Iordănescu junior a condus deja primul antrenament și așteaptă primul meci pe banca roș-albaștrilor, împotriva celor de la Sepsi. Acesta este programat luni, 23 august, la ora 21:30, pe Arena Națională.

Susținere necondiționată pentru Edi Iordănescu. Fanii salută numirea lui la FCSB

Am făcut și noi un pic de presiune că vrem antrenor. Edi va fi susținut de noi în totalitate și necondiționat, indiferent de rezultate. Vom fi alături de el și la bine și la rău.

ADVERTISEMENT

Sută la sută va fi lăsat să-și facă meseria de antrenor. A venit și timpul ca Gigi Becali să înțeleagă că nu se mai poate. Și-a dat seama că echipa a mers bine cât n-a vorbit în presă, cum s-a băgat echipa a mers prost.

Edi trebuie să facă treabă acolo, și jucătorii trebuie să înțeleagă că îmbracă tricoul Stelei. Este un antrenor cu performanțe în spate și e stelist. Apartenența lui Anghel Iordănescu la CSA Steaua nu ne deranjează, n-are nicio treabă, el știe că Steaua este în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Așa că nu vreau să mai comentez acest lucru. E normal să participe la festivitățile organizate de CSA, performanțele lui Anghel Iordănescu, până să se vândă echipa în 1998, au fost realizate la CSA.

Noi oricum am făcut cerere să jucăm în Ghencea, nu știu dacă cineva ne-o poate refuza. Deocamdată, n-am primit niciun răspuns. E posibil”, a declarat liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ultrașii Stelei rămân ferm pe poziții: „Este absurd”

De cealaltă parte, Asociația Steliștilor 1947 nici nu concepe ca echipa lui Gigi Becali să primească acordul de a evolua pe noul stadion din Ghencea. În plus, aceștia le amintesc rivalilor că Edi Iordănescu s-a arătat dispus, nu cu mulți ani în urmă, să sprijine echipa Armatei în drumul spre eșaloanele superioare ale fotbalului românesc, dar până la urmă a fost preferat Daniel Oprița.

Este absurd să vorbim – pentru a câta oară? – despre visurile acestei echipe de a juca în Ghencea. FCSB și Steaua sunt două echipe total diferite, fapt confirmat în instanță, în primul rând, dar confirmat și de către Anghel Iordănescu, care este o legendă a clubului nostru și va fi mereu respectat de către steliști, atâta timp cât respectul va fi reciproc. 

Este aproape la fel de absurd ca o cerere a Fotbal Club Fcsb de a juca în Giulești, Ștefan cel Mare sau pe Oblemenco. Doar voi, ziariștii, insistaţi să creați o punte între aceste două cluburi.

Dar ea nu există și nici nu va exista vreodată. Edi Iordănescu este stelist. După cele două sezoane ratate (2017-2018, 2018-2019), acesta a dorit să ajute Steaua, dar, în acel moment, avea un contract cu Gaz Metan Mediaș.

Din câte știm, ar fi vrut să ofere un colaborator până când echipa ar fi urcat într-o ligă superioară. Nu știm cum ar fi fost, pentru că Daniel Oprița și Iulian Miu au venit cu un plan mai ambițios, au putut să se implice total și au fost aleși”, au transmis suporterii „militarilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT