Sport

Dan Șucu, impresionat de noul acționar de la Dinamo: „Fix stilul meu”

Dan Șucu a avut doar cuvinte de laudă despre noul acționar de la Dinamo. Patronul Rapidului a rămas impresionat de omul de afaceri din Ștefan cel Mare.
24.08.2023 | 10:30
Dan Sucu impresionat de noul actionar de la Dinamo Fix stilul meu
Dan Șucu a rămas plăcut impresionat de noul acționar de la Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a rămas impresionat de Andrei Cionca, unul dintre cele mai recente nume care au intrat în acționariatul lui Dinamo. Omul de afaceri, care a cumpărat 28 de acțiuni de la „Dinamo Socios”, a urmărit alături de Dan Șucu derby-ul Rapidului cu Farul din Giulești, scor 3-1.

Dan Șucu, impresionat de noul acționar de la Dinamo: „Fix stilul meu”

Andrei Cionca, CEO și co-fondator Impetum Group, a intrat în acționariatul lui Dinamo după ce a preluat 28 de acțiuni din totalul de 128 deținute de suporterii de la „Dinamo Socios”. Milionarul român a vrut în mai multe rânduri să preia o cotă mai mare în Ștefan cel Mare, însă a primit de fiecare dată refuz din partea acționarilor majoritari de la Red&White.

ADVERTISEMENT

Noul acționar de la Dinamo a fost prezent duminică seară în Giulești, la derby-ul Rapid – Farul 3-1 și a urmărit partida din lojă alături de Dan Șucu. Horia Ivanovici a dezvăluit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ faptul că acționarul majoritar al Rapidului este impresionat de noul nume din acționariatul „câinilor”.

„Știi ce mi-a zis Șucu? Vorbeam cu Șucu și i-am zis: ‘L-am văzut pe Cionca la meci cu tine’. Cionca a fost invitatul lui Șucu. Nu, Cionca a intrat și a cumpărat 100 de acțiuni, pentru că Red&White nu-l vrea pe Cionca. Nicolescu și cu celălalt acționar (n.r. Eugen Voicu) nu-l vor. 

ADVERTISEMENT

Vorbeam cu Șucu de Cionca pentru că l-a invitat. Mi-a zis: ‘Îl știu de mult pe Cionca. E om foarte serios. Are bani și este om serios. Este fix stilul meu’, mi-a zis. Voicu și Nicolescu care au majoritatea, 80%, nu-l vor pe Cionca.

Au avut ei negocieri. Cionca a cumpărat un pachet mic de la ‘Dinamo Socios’, dar știi cum e, a intrat în acționariat. Are puțin acum (n.r. acțiuni), aproape insignifiant, dar Șucu mi-a vorbit foarte frumos de Cionca”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

„La Dinamo este un avocat dat dracului. Nu mai scapă ciolanul”

Deși deține o pondere simbolică din acțiunile lui Dinamo, Andrei Cionca are de gând să preia o cotă mai mare din acțiuni. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Andrei Cionca era pregătit să investească suma de 1 milion de euro la Dinamo, dacă cei de la Red&White ar fi acceptat oferta de 10% din acțiuni pentru suma simbolică de un leu.

„Dacă vine cu 2, 3, 4 milioane cum să nu-l vrea (n.r. Red&White pe Cionca)? Acolo este un avocat dat dracului. (n.r. la cine te referi?) Nicolescu, foarte deștept, știe bine meserie. Nu mai scapă ciolanul”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, impresionat de Dinamo: „Pe onoarea mea”

Dumitru Dragomir consideră că Dinamo este revelația din acest sezon. „Oracolul din Bălcești” nu se aștepta ca Dinamo să aibă un parcurs bun în campionat. „(n.r. Dinamo, marea revelație a acestui campionat?) Categoric, nu credeam că fac trei puncte.

Pe onoarea mea, când au început nu credeam că fac trei puncte, o spun cinstit. Acum o spun cu cea mai mare răspundere. Nu a fost întâmplătoare promovarea și ridiculizarea celor de la FC Argeș”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, ora 13:15, LIVE, doar pe hompage-ul site-ului FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în premieră în fiecare miercuri pe canalul de Youtube FANATIK și paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

Dan Șucu, impresionat de noul acționar de la Dinamo

ADVERTISEMENT