Sport

Reacția lui Burcă după ce Lupescu a semnat cu CS Dinamo: „Sper ca planurile să rămână aceleași”

Ovidiu Burcă a oferit o primă reacție după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Antrenorul din Ștefan cel Mare vrea ca obiectivul principal să rămână același.
19.10.2023 | 16:45
Reactia lui Burca dupa ce Lupescu a semnat cu CS Dinamo Sper ca planurile sa ramana aceleasi
Ovidiu Burcă a reacționat după venirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo, iar fostul mare internațional se va ocupa de academia formației din Liga a 3-a. Ovidiu Burcă a comentat mutarea de la Clubul Sportiv Dinamo și speră că Ionuț Lupescu să păstreze legătura dintre academiile de la CS Dinamo și FC Dinamo.

Reacția lui Burcă după ce Lupescu a semnat cu CS Dinamo: „Sper ca planurile să rămână aceleași”

Ionuț Lupescu a discutat cu Eugen Voicu pentru ca fostul fotbalist să ocupe postul de președinte la Dinamo. În cele din urmă, discuțiile nu au ajuns la o concluzie, iar „Kaiserul” a acceptat să se ocupe de centrul de copii și juniori de la CS Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a lăudat revenirea lui Ionuț Lupescu în fotbalul românesc și speră ca principalul obiectiv să rămână construirea unui singur și puternic Dinamo. „Eu cred că întoarcerea lui Ionuț în fotbalul românesc e de foarte bun augur.

Experiența lui la cel mai înalt nivel poate ajuta foarte mult fotbalul românesc, indiferent unde își dorește să își ofere serviciile. Este un personaj în fotbalul românesc pe care îl apreciez foarte mult. 

ADVERTISEMENT

Experiența lui ajută mult sportul românesc. Eu am zis de la început că ne dorim să adunăm laolaltă tot ce înseamnă dinamovismul, cu tot ce înseamnă el, progres, profesionalism.

Dacă el a decis să meargă acolo, sper că planurile rămân aceleași, să construim împreună un Dinamo mai puternic”, a declarat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Are personalitatea să lege un proiect de anvergura lui Dinamo”

Are personalitatea să lege un proiect de anvergura lui Dinamo. Ideea de bază asta a fost (n.r. – colaborare între academia lui CS Dinamo și FC Dinamo), în discuțiile pe care le cunosc, ca acolo să se pună bazele unei academii. 

El știe ce îi trebuie unei academii pentru a produce jucători de nivel european. Cred că lucrurile sunt mai simple, au căpătat o formă mai clară”, a mai spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

CS Dinamo se află în Liga a 3-a, iar principalul obiectiv al formației din Ștefan cel Mare este să se ridice prin centrul de copii și juniori. Ionuț Lupescu va fi coleg la CS Dinamo cu Ionel Dănciulescu. Fostul atacant al „câinilor” este managerul academiei de la CS Dinamo.

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2.28 este cota pentru „GG” la meciul Hermannstadt - Dinamo