Fotbal intern

Reacţia lui Dusan Uhrin după Dinamo – UTA 0-1: ”Am scos maximum din acest meci, dar n-am avut noroc”

21.04.2021 | 00:14
Reactia lui Dusan Uhrin dupa Dinamo  UTA 01 Am scos maximum din acest meci dar nam avut noroc
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut și cu UTA, a ajuns la 12 meciuri fără victorie și face pași apăsați spre Liga 2. Nici Dusan Uhrin nu pare mai inspirat decât fotbaliștii pe care îi antrenează.

Culmea este că roș-albii au făcut un meci bun, însă Fabbrini s-a încâlcit în propriile driblinguri, Nemec a fost inutil, iar portarul arădenilor de netrecut.

ADVERTISEMENT

După 0-1 cu UTA, spectrul retrogradării este tot mai palpabil, dar tehnicianul dinamoviștilor spune că echipa lui a scos maximum din jocul cu UTA și doar norocul le-a lipsit.

Dusan Uhrin: ”Am jucat bine, dar n-am avut noroc”

Spre deosebire de alte prestații, Dinamo a avut o atitudine mult mai războinică și acest lucru s-a reflectat în numărul mare de oportunități pe care și le-au creat.

ADVERTISEMENT

Goalkeeper-ul arădenilor, Balauru, a fost într-o zi de grație și a scos toate mingile cadrate pe spațiul porții lui, inclusiv penalty-ul lui Deian Sorescu. La finalul întâlnirii antrenorul Dusan Uhrin a dat vina pe ghinion pentru eșecul echipei sale.

”Am jucat bine, dar n-am avut noroc, n-am înscris. Am scos maximum din ce puteam să scoatem, dar trebuie să înscriem, altfel nu putem câștiga. Eu cred că putem să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să muncim și să credem în șansele noastre.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează ce se întâmplă la alte echipe, eu sunt focusat pe ceea ce se întâmplă la echipa mea. Nu știu când vor reveni jucătorii accidentați, dar nu absența lor a fost problema în acest meci”, a spus Dusan Uhrin, imediat după eșecul cu UTA.

Dinamo poate fi depășită, miercuri, de Poli Iași

Ultimul succes al echipei din Ștefan cel Mare datează tocmai din ultima zi a lunii ianuarie când s-a impus pe terenul echipei din Arad, cu același scor cu care a fost învinsă în meciul de marți seara, 1-0.

ADVERTISEMENT

În acest răstimp ”câinii” au ajuns pe loc de baraj și ar putea fi depășiți de Poli Iași, dacă moldovenii vor câștiga, miercuri, meciul cu FC Voluntari.

Până la finalul campionatului Dinamo mai are de disputat șapte meciuri, primul dintre acestea, vineri, în deplasare, la Gaz Metan Mediaș, una dintre echipele incomode.

ADVERTISEMENT