Fotbal intern

Reacția lui Edi Iordănescu după ce s-a vehiculat că poate ajunge la Astra! Bogdan Andone, surprins: „Nu e treaba mea!”

03.06.2020 | 14:44
Reactia lui Edi Iordanescu dupa ce sa vehiculat ca poate ajunge la Astra Bogdan Andone surprins Nu e treaba mea
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu mai este antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, iar tehnicianul a comentat asupra zvonurilor conform cărora ar putea ajunge la Astra Giurgiu, în locul lui Bogdan Andone.

Reacția lui Edi Iordănescu după ce s-a vehiculat că ar putea ajunge la Astra

Edi Iordănescu a reacționat după zvonurile care îl dădeau drept principalul înlocuitor al lui Bogdan Andone de la Astra Giurgiu: Dani Coman este fostul meu şef şi actualul meu prieten bun. Perioada următoare îmi va rămâne doar prieten.

ADVERTISEMENT

Nu are rost să speculaţi pentru că eu nu am negociat cu absolult nimeni. Nu am plecat de la Mediaş pentru alt club. Vedem din vară ce se va întâmpla şi ce drum voi alege”.

„Astra a însemnat o perioada foarte frumoasă în viaţa mea şi îşi va avea mereu locul în sufletul meu. În plus, acolo este un staff tehnic pe care îl apreciez foarte mult şi faţă de care am mult respect”, a mai spus Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a mai fost antrenorul Astrei Giurgiu între anii 2017 și 2018, stând 35 de meciuri pe banca tehnică a giurgiuvenilor.

Bogdan Andone a fost surprins

Bogdan Andone a rămas surprins la auzul că ar putea fi înlocuit de Edi Iordănescu, mai ales că a reușit să o ducă pe Astra Giurgiu în play-off, chiar dacă echipa a fost penalizată trei puncte din cauza problemelor financiare.

ADVERTISEMENT

„Da? Nu e treaba mea. Dacă asta vor să facă… Eu ştiu că am de pregătit un meci, asta am făcut alături de jucători la munte, asta voi face şi până pe 16 iunie.

Am avut două săptămâni foarte bune la munte, la Cheile Grădiştei. Jucătorii s-au prezentat excelent, suntem în regulă. O să ne pregătim la fel în continuare şi am mare încredere în băieţi.

ADVERTISEMENT

Cu mine sau fără mine antrenor, jucătorii Astrei pot bate pe oricine în acest campionat. Dar dacă sunt probleme putem să şi pierdem cu oricine”, a mai spus tehnicianul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT