Sporturi

Reacția lui Kontaveit când a aflat că o înfruntă pe Halep la Australian Open: ”Simona e foarte puternică. Va trebui să fac totul perfect pentru calificare”

27.01.2020 | 09:01
Reactia lui Kontaveit cand a aflat ca o infrunta pe Halep la Australian Open Simona e foarte puternica Va trebui sa fac totul perfect pentru calificare
ADVERTISEMENT

Simona Halep (3 WTA) și Anett Kontaveit (31 WTA) se vor înfrunta în sferturile de finală ale primului Mare Șlem din 2020, Australian Open. Jucătoarea din Estonia a aflat la interviul de după succesul cu Iga Swiatek despre viitoarea adversară, iar reacția a fost una cât se poate de sinceră: ”Va trebui să fac totul cât mai bine contra Simonei”

Reacția lui Kontaveit înainte de meciul cu pe Halep la Australian Open: ”Va trebui să fac totul perfect pentru calificare”

Anett Kontaveit a avut parte de o partidă extrem de dificilă în optimile de finală de la Australian Open 2020. Puștoaica Iga Swiatek (18 ani) i-a pus mari probleme și a dus meciul până în setul decisiv.

ADVERTISEMENT

După două ore și 45 de minute, Kontaveit s-a impus cu 6-7, 7-5, 7-5, iar acum se pregătește de un meci mult mai dificil cu Simona Halep, favorita 4 de la Melbourne.

La interviul de după duelul cu Swiatek, Kontaveit a spus câteva impresii și despre duelul cu Simona Halep din faza viitoare de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

”Simona este așa de puternică, astfel încă cred că va trebui să fac totul perfect pentru, foarte bine, pentru a trece mai departe. Nu am nimic de pierdut. Mă voi bucura de tenis și vom vedea ce va fi”, a spus jucătoarea de 24 de ani din Estonia.

Kontaveit a vorbit și la conferința de presă de după partidă despre adversara ei din sferturile de finală de la Melbourne.

ADVERTISEMENT

Abia aștept meciul cu Simona. Au trecut câțiva ani de când nu am mai jucat contra ei. Este o jucătoare extraordinară. Va trebui să joc cel mai bun tenis al meu.

Halep are o consistență incredibilă în joc. Joacă foarte bine, se mișcă excelent pe teren. Cu siguranță va trebui să mă ridic și eu la acest nivel, să joc tenisul meu și să fiu agresivă”, a adăugat Kontaveit”.

ADVERTISEMENT

Kontaveit și Halep s-au întâlnit de două ori în 2017

Primele și singurele întâlniri în circuitul WTA între Simona Halep și Anett Kontaveit au avut loc în 2017. De fiecare dată, Simona a fost jucătoarea mai bună.

Primul lor meci s-a disputat la Miami în 2017. Simona Halep s-a impus atunci cu 6-3, 6-0. Apoi, în același sezon, la Roma, în sferturile de finală, Kontaveit s-a înclinat cu 2-6, 4-6.

ADVERTISEMENT