Life

Reacția lui Marius Elisei, după ce Oana Roman l-a acuzat că nu plătește pensie alimentară fiicei: ”Nu știu”

Cum răspunde Marius Elisei acuzațiilor Oanei Roman. Aceasta spune că fostul soț nu îi plătește pensie alimentară fiicei lor, Isabela.
17.10.2023 | 15:15
Reactia lui Marius Elisei dupa ce Oana Roman la acuzat ca nu plateste pensie alimentara fiicei Nu stiu
Tensiuni între Marius Elisei și Oana Roman după despărțire. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tensiunile continuă între Marius Elisei și Oana Roman, în urma despărțirii și mai ales de când bărbatul și-a găsit o altă parteneră de viață. Oana Roman l-a acuzat pe fostul soț că nu îi plătește pensie alimentară fiicei lor, Isabela, și că nu se implică deloc, de altfel, în educația fetiței. Cum se apără el?

Plătește sau nu Marius Elisei pensie alimentară fiicei lui, Isabela

Potrivit spuselor Oanei Roman, Marius Elisei ar trebui să achite lunar Isabelei o pensie alimentară în valoare de 500 de lei și ar fi precizat că își permite. Însă, nici până în prezent cea mică nu a beneficiat de venitul de drept, fapt care o revoltă pe mama ei.

ADVERTISEMENT

”Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a spus Oana Roman în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei, care de câteva săptămâni trăiește o poveste de dragoste cu o altă femeie, de profesie fizioterapeut, a fost întrebat de curând despre acuzația pe care i-o aduce fosta soție. Răspunsul său a lăsat de interpretat, căci nu a fost unul concret.

”Nu îi cade nici ei bine (n.r. Gabrielei). Ce treabă are serviciul? Nu, își face treaba. Lumea vorbește. Vă pup. În viață decide Dumnezeu. Momentan nu (n.r. despre logodnă), dar nu se știe niciodată. Vă pup. Nu știu (n.r. dacă e adevărat ce s-a spus despre pensia alimentară)”, a declarat Marius Elisei pentru Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Cum și-a cunoscut Marius Elisei noua parteneră

Marius Elisei este din această toamnă împreună cu o frumoasă brunetă, în vârstă de 40 de ani și care nu a mai fost căsătorită până în prezent. S-au cunoscut la o petrecere. Tot pentru sursa menționată, fostul partener al Oanei Roman a dezvăluit că o știa din vedere de mai multă vreme, din 2003.

”S-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie. În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri”, a mai spus bărbatul.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei sunt divorțați din 2021. De atunci au mai încercat să repare căsnicia, de dragul copilului pe care îl au împreună, dar în zadar. Nu se cunoaște cu exactitate motivul separării. În spațiul public se speculează că Marius Elisei a fost infidel.

ADVERTISEMENT