Life

Reacția lui Smiley după ce a fost ”părăsit” de Theo Rose pe scaunul de la Vocea României: ”Eu sunt obișnuit”

Smiley a reacționat după ce a fost ”părăsit” de Theo Rose pe scaunul de la Vocea României. Artistul spune că oricum era obișnuit să fie singur.
23.08.2023 | 14:15
Reactia lui Smiley dupa ce a fost parasit de Theo Rose pe scaunul de la Vocea Romaniei Eu sunt obisnuit
Reacția lui Smiley după ce a fost ”părăsit” de Theo Rose pe scaunul de la Vocea României. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Theo Rose au făcut o echipă pe cinste la Vocea României. Cum se simte artistul însă după ce a fost ”părăsit” de colega sa, iar Horia Brenciu i-a luat locul?

Reacția lui Smiley după ce a fost ”părăsit” de Theo Rose pe scaunul de la Vocea României:

Smiley va fi singur pe scaunul de la Vocea României. Și nu regretă deloc acest lucru. Artistul spune că de acum el ”centrează”. Nu își dă seama dacă e mai bine sau mai rău, cert este că va continua să fie activ.

ADVERTISEMENT

Totodată, soțul Ginei Pistol a mai adăugat că decizia a fost luată de comun acord. El era obișnuit oricum să fie singur pe scaun, astfel că schimbarea nu l-a afectat chiar atât de mult.

„Sunt mult mai singur, e ca înainte să fiu cu cineva pe scaun. Acum eu centrez, eu dau cu capul. Și nu știu dacă e mai bine sau mai rău. E altfel. Și Theo a avut aportul ei, îl are în continuare, acum în echipă cu Brenciu. 

ADVERTISEMENT

Cumva «atingerea» unei femei și feeling-ul unei femei contează foarte mult în viața unui bărbat. A fost o decizie de comun acord, a producătorilor. Am zis: «Ok, eu sunt obișnuit să fiu singur pe scaun»”, a povestit artistul, pentru cancan.ro.

Artistul traversează o perioadă dificilă

În ceea ce privește revenirea lui Horia Brenciu, Smiley este încântat și de acest lucru. El îl consideră pe artist ca fiind un om cât se poate de distractiv. De asemenea, îl apreciază pentru experiența sa, dar și pentru ideile sale.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Smiley traversează momentan o perioadă dificilă. Tatăl artistului a suferit un atac cerebral în urmă cu ceva timp. Deși mama sa a încercat să îl țină departe de cele întâmplate, în final, aceasta i-a spus adevărul.

A primit vestea când era în America și a realizat că ceva era în neregulă cu vocea mamei sale. ”Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus.

ADVERTISEMENT

Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT