Life

Reacția lui Spike după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia lui Cătălin Bordea, bunul lui prieten: ”Care e problema?”

Ce spune Spike după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Artistul și actorul sunt prieteni buni.
05.09.2023 | 23:14
Reactia lui Spike dupa ce a fost surprins sarutanduse cu Livia lui Catalin Bordea bunul lui prieten Care e problema
Ce a transmis Spike referitor la ipostaza în care a fost surprins. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spike reacționează după ce a fost surprins în timp ce o săruta pe Livia, fosta parteneră a bunului său prieten, Cătălin Bordea. Artistul surprinde prin atitudinea lui și nu s-a sfiit să-și recunoască gestul. Ce mesaj a transmis la scurt timp după ipostaza în care a fost fotografiat?

Ce spune Spike despre sărutul dintre el și Livia lui Cătălin Bordea

Imagini cu sărutul dintre Spike și Livia lui Cătălin Bordea circulă acum în spațiul public. Multă lume a rămas uimită, deoarece Livia și Cătălin Bordea s-au despărțit de curând. Mai mult, Spike este amicul bun al lui Cătălin Bordea, iar Livia se înțelegea la fel de bine cu Simona, partenera artistului.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, potrivit cancan.ro, Spike a fost și cavaler de onoare la nunta lui Cătălin Bordea cu Livia. De altfel, la începutul acestui an, el a pus punct poveștii de dragoste cu fosta parteneră, Simona. Nimeni nu ar fi înțeles atunci adevăratul motiv.

La câteva luni după ce Spike și-a părăsit fosta iubită, și Livia i-a comunicat lui Cătălin Bordea că nu mai vrea să stea alături de el. Câștigătorul America Express 2023 nu a înțeles pe moment cauza și chiar ar fi ajuns la psiholog pentru a-și trata rănile emoționale.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație tot pentru menționată, Spike a ironizat sărutul dintre el și Livia și a precizat că sunt colegi de firmă, dar că ”ne mai și sărutăm, care este problema”, sunt spusele solistului. În același timp, Spike a punctat că nu-l interesează publicitatea.

”Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a fost declarația lui Spike.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar în iulie

În luna iulie, Cătălin Bordea și Livia au mers la notar să pună punct căsniciei.  Asta după ce în 2012 s-au cunoscut, iar în 2014 au ajuns și în fața altarului. Nu au copii împreună, iar divorțul a survenit la un scurt interval după ce Cătălin Bordea s-a întors învingător din America Express 2023.

Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

ADVERTISEMENT

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”,  a scris Cătălin Bordea, pe Instagram, după ce a încheiat divorțul la notar, de Livia.

ADVERTISEMENT