Sport

Reacția suporterilor olteni după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „O zi de Înviere perfectă fotbalistic”. Foto

Suporterii „alb-albaștrilor” și-au recăpătat încrederea în elevii lui Eugen Neagoe după derby-ul Universitatea Craiova - Rapid, scor 3-1.
17.04.2023 | 19:02
Reactia suporterilor olteni dupa Universitatea Craiova  Rapid 31 O zi de Inviere perfecta fotbalistic Foto
„Leii” din Bănie continuă lupta pentru podium. Reacția suporterilor după ultima victorie a Universității Craiova: „Rapidul noi l-am lăsat mut”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Șansele la podiumul din SuperLiga depindeau de rezultatul din derby-ul Universitatea Craiova – Rapid, iar oltenii s-au ridicat la măsura așteptărilor. Alex Cîmpanu, Jovan Markovic și Ante Roguljic le-au adus zâmbetul pe buze suporterilor din Bănie în Duminica Paștelui și sărbătoresc victoria de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Suporterii Universității sunt în culmea fericirii după victoria cu Rapid: „Ați făcut spectacol pe teren, ce goluri! Noapte alb-albastră cu Craiova noastră”

Elevii lui Eugen Neagoe au tras tare în Duminica Paștelui pentru a obține prima victorie în play-off și pentru a se revanșa în fața propriilor suporteri. Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Rapid București și se apropie la două puncte în spatele celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Oltenii i-au dominat categoric pe jucătorii antrenați de Adrian Mutu și i-au cucerit pe suporterii din Bănie. Mulți dintre aceștia s-au arătat mulțumiți de evoluția „alb-albaștrilor” și le mulțumesc pentru că le-au făcut o seară de Paște mai frumoasă.

„Felicitări, Universitatea Craiova! Ne-ați făcut seara de Paște mai frumoasă și ne-ați umplut inima de bucurie. Ce spectacol frumos ați făcut pe teren, ce goluri! Succes în continuare. Noapte alb-albastră cu Craiova noastră, ce bucurie. Rapid noi l-am lăsat mut”, au fost reacțiile suporterilor.

ADVERTISEMENT

Oltenii și-au reamintit că la ultima întâlnire cu Rapid București l-au pierdut pe Nicușor Bancu pentru restul sezonului. Eugen Neagoe a reușit să o conducă pe Universitatea Craiova spre prima victorie în fața giuleștenilor, lucru pe care nu l-au reușit atât Laszlo Balint, cât și Mirel rădoi.

„A fost o întâlnire plină de amintiri dureroase: la ultimul meci cu Rapidul s-a rupt Bancu.. Suporterul Craiovei speră mereu și este un optimist incurabil. S-a întâmplat că meciul a început liniștit și s-a încins pe neașteptate. Ne-am pomenit cu o superioritate numerică timpurie, așa că am încercat să ridicăm presiunea.

ADVERTISEMENT

Așa de bine am ridicat-o, că ne-am pomenit conduși pe tabelă. În buna tradiție românească, ce spune că îți descoperi energii nebănuite taman când ești cu spatele la zid, i-am băgat pe rapidisti în careul lor cu o furie oltenească destul de calculată”, a spus un suporter.

Oltenii au redevenit „leii” după victoria Universității Craiova cu Rapid, scor 3-1.
Oltenii au redevenit „leii” după victoria Universității Craiova cu Rapid, scor 3-1.

„Baiaram nu merita roșu, dar mi-a tremurat sufletul. O victorie care ne-a înseninat frunțile și a încălzit inimile”

Evoluțiile „alb-albaștrilor” au crescut odată cu apropierea finalul partidei, iar cursa lui Andrei Ivan și pasa decisivă pentru Ante Roguljic l-au propulsat pe atacant printre favoriții suporterilor. Fanii Universității Craiova anunță „învierea fotbalistică” a Băniei după victoria cu Rapid.

ADVERTISEMENT

„Crețu era la pământ, Baiaram era cu capul în nori, Mateiu era pe nicăieri iar Ivan cred că fie nu a dormit bine noaptea trecută, fie era răcit cobză, altminteri cum să îți explici că se lipea mingea de el precum apa de gâscă. Noroc cu execuția fabuloasă a lui Câmpanu.

Nu, Baiaram nu merita cartonaș roșu. Dar mi-a tremurat sufletul… Ivan care, obosit sau nu, răcit sau nu, a scos din joben o cursă demnă de Usain Bolt și o pasă pentru Ante. Așa s-a terminat o zi de Înviere. Cu frig,cu vânt, cu ploaie. Cu temperaturi scăzute și cu presiune atmosferică scăzută. Cu o victorie care ne-a înseninat frunțile și ne-a încălzit inimile. O zi de Înviere perfectă fotbalistic”, a spus un fan.

Suporterii Universității Craiova și-au recăpătat încrederea după victoria cu Rapid
Suporterii Universității Craiova și-au recăpătat încrederea după victoria cu Rapid

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „X2” la meciul Sepsi – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred...
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată