Sport

Drama prin care trece eroul din FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Soția sa a pierdut sarcina înainte de derby. Exclusiv

Ante Roguljic a fost decisiv în derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1. FANATIK a aflat prin ce dramă a trecut mijlocașul alb-albaștrilor în urmă cu o săptămână.
19.02.2023 | 23:25
Drama prin care trece eroul din FCSB  Universitatea Craiova 11 Sotia sa a pierdut sarcina inainte de derby Exclusiv
Drama prin care a trecut Ante Roguljic, decisiv în derby-ul FCSB - Universitatea Craiova 1-1! Soția sa a pierdut sarcina în urmă cu o săptămână. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ante Roguljic a oferit centrarea din care Elvir Koljic a marcat golul egalizator din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1. FANATIK a aflat că mijlocașul croat al alb-albaștrilor trece printr-o adevărată dramă în ultima săptămână.

Drama prin care a trecut Ante Roguljic, decisiv în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Soția croatului a pierdut sarcina în urmă cu o săptămână

Universitatea Craiova a smuls un punct din derby-ul cu FCSB, scor 1-1, de pe Arena Națională. Golul egalizator al alb-albaștrilor a venit după o centrare din corner trimisă de Ante Roguljic în careul roș-albaștrilor, care a fost reluată în poarta apărată de Ștefan Târnovanu de către Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Jocul trupei Universității Craiova s-a schimbat odată cu intrarea lui Ante Roguljic de pe banca de rezerve a oltenilor, fiind înlocuitorul lui Alexandru Ișfan în atac. Croatul i-a ajutat pe colegii din ofensiva alcătuită de Eugen Neagoe, iar datorită pasei de gol decisive din minutele de prelungiri, oltenii se întorc în Bănie cu un punct.

FANATIK a aflat că Ante Roguljic a trăit o adevărată dramă înaintea derby-ului cu FCSB. Mijlocașul croat a lipsit din lotul trupei lui Eugen Neagoe din partida cu CFR Cluj, scor 2-0, însă a revenit la alb-albaștrii pentru deplasarea de la București.

ADVERTISEMENT

Ante Roguljic a fost învoit de oficialii Universității Craiova în meciul de etapa trecută, contra CFR Cluj pentru a pleca în Croația, deoarece soția sa avea probleme cu sarcina. Din păcate, mijlocașul alb-albaștrilor a primit o veste tristă în țara sa natală.

Din informațiile FANATIK, soția lui Ante Roguljic a pierdut, în cele din urmă, sarcina. Trebuia să aducă un copil pe lume în această primăvară. Roguljic s-a întors apoi în Craiova, iar Eugen Neagoe l-a inclus în lotul pentru meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu, dur cu el însuși după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Noroc că m-au salvat colegii. A fost penibil”

Alexandru Mateiu și-a reproșat faza premergătoare golului încasat de olteni în primul minut al derby-ului de pe Arena Națională. La finalul partidei, mijlocașul alb-albaștrilor și-a recunoscut greșeala și a declarat că elevii lui Eugen Neagoe pleacă cu un moral bun după rezultatul de egalitate cu FCSB.

„Am dominat mai mult jocul, dar şi ei au avut 1-0 încă din primul minut. E greşeala mea. Noroc că m-au salvat colegii şi plecăm cu un punct. Nu se face aşa. A fost penibil, mai ales că jucam acasă la FCSB. Trebuie să fim mai buni de la meci la meci.

ADVERTISEMENT

I-am spus şi arbitrului că nu era roşu, noroc că a fost ofsaid. Am bătut campioana, am făcut egal la FCSB, e un parcurs bun. Ne dă încredere. Va fi un meci greu cu FC Voluntari, trebuie să câştigăm neapărat acolo”, a declarat Alexandru Mateiu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT