Sport

Neagoe, euforic după ce a învins-o în premieră pe Rapid ca antrenor. Reacție ciudată la eurogolul lui Cîmpanu: „Trebuie să dea mai multe”

Eugen Neagoe e în delir după ce a câștigat ca antrenor pentru prima dată contra Rapidului. A fost 3-1 pentru Universitatea Craiova pe „Ion Oblemenco”.
17.04.2023 | 00:02
Neagoe euforic dupa ce a invinso in premiera pe Rapid ca antrenor Reactie ciudata la eurogolul lui Cimpanu Trebuie sa dea mai multe
Neagoe, euforic după ce a învins-o în premieră pe Rapid ca antrenor. Reacție ciudată la eurogolul lui Cîmpanu: „Trebuie să dea mai multe”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a spart gheața și ca antrenor. După ce a băgat Rapidul în B ca jucător, tehnicianul Universității Craiova a reușit să îi răpună pe giuleșteni și de pe banca tehnică. Deși a marcat un eurogol, Cîmpanu nu a scăpat de critici.

Eugen Neagoe, prima victorie ca antrenor contra Rapidului: „Îmi doresc de la jucătorii mei mai mult”

Universitatea Craiova a bifat prima victorie din acest play-off de SuperLiga. Succesul a venit în etapa a patra, contra Rapidului, scor 3-1. Bucureștenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 15, când Valentin Costache a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Primul gol al oltenilor a fost o bijuterie reușită de Cîmpanu, care nu l-a mulțumit în totalitate pe Neagoe. „Mă bucur din suflet că am reuşit să îi facem pe suporteri Fericiţi în aceasta zi de sărbătoare.

I-am felicitat pe băieţi, le mulţumesc suporterilor. Jucătorii au avut o reacţie foarte, foarte bună. Lui Cîmpanu i-am spus şi după joc că trebuie să mai dea goluri ca să fiu mulţumit.

ADVERTISEMENT

Tot timpul îmi doresc de la jucătorii mei mai mult. Trebuie să câştigăm la Sepşi, ca altfel degeaba am făcut efortul fantastic de azi. Îmi doresc să câştigăm fiecare joc”, a declarat Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Ca urmare a succesului de pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova pune presiune pe FCSB, ocupanta locului 3, care va închide runda a patra din play-off, luni, 17 aprilie, contra Farului. Oltenii sunt pe poziția a patra, cu 32 de puncte, două mai puține decât roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Programul este de partea Universității Craiova în perioada imediat următoare. Va juca în deplasare la Sepsi, iar apoi va primi vizita celor de la FCSB. De cealaltă parte, până la meciul direct, echipa lui Elias Charalambous are meci acasă, cu liderul Farul, și în Giulești, cu rivala rănită Rapid.

Surpriză pentru jucători după succesul cu Rapid

Eugen Neagoe a fost atât de Euforic după U Craiova – Rapid 3-1 încât a anunțat la flash-interviu și că are o surpriză pentru fotbaliști. Deși e cu gândul la partia de la Sf. Gheorghe, antrenorul a dat o zi liberă echipei.

ADVERTISEMENT

„Mergem în cantonament, apoi vor merge (n.r. jucătorii) în liber de Paște”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 55 de ani.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,00 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: