Sport

FCSB a fost iar interzisă în Ghencea: ”Dâncu a fost mai tare ca Ciolacu!”

CSA Steaua a refuzat accesul FCSB-ului pe Ghencea la meciul cu danezii de la FC Nordsjaelland, iar Dumitru Dragomir a ”explodat” la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.
07.08.2023 | 14:34
FCSB a fost iar interzisa in Ghencea Dancu a fost mai tare ca Ciolacu
CSA Steaua a refuzat accesul FCSB-ului pe Ghencea la meciul cu danezii de la FC Nordsjaelland, iar Dumitru Dragomir a ”explodat” la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a primit acceptul de a juca în Ghencea derby-ul cu CFR Cluj după intervenția premierului Marcel Ciolacu și a încercat să închirieze arena și pentru prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League.

FCSB, interzis în Ghencea la meciul cu danezii de la FC Nordsjaelland

În timpul emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, moderatorul Horia Ivanovici a anunțat că FCSB nu a primit acceptul de a juca în Ghencea partida tur cu danezii de la FC Nordsjaelland din Conference League.

ADVERTISEMENT

Dă site-ul Gazetei Sporturilor că FCSB nu a primit acceptul de a juca joi în Ghencea. S-au dus și au discutat azi cu CSA-ul și nu au primit acceptul de a juca meciul cu danezii în Ghencea și o să joace pe Arcul de Triumf”, a anunțat Horia Ivanovici.

Vestea l-a deranjat teribil pe Dumitru Dragomir, care consideră că se face o mare nedreptate. ”Atunci ce a rezolvat Ciolacu? Dacă meciurile internaționale, pe un stadion așa frumos, să ne vadă și pe noi lumea… Eu nu te cred. Păi, băi frate, e interes național, nu e interes local.

ADVERTISEMENT

Sunteți nebuni cu toții? Ați înnebunit? Cum să nu lăsați la meci internațional să joace Steaua (n.r. – FCSB) acolo? Nu cred. Acum ar trebui să intervină Ciolacu și să le dea bine peste nas. Dar părerea mea este că Dîncu a fost mai tare decât Ciolacu”, a declarat Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dîncu, omul care s-a opus ca FCSB să joace în Ghencea

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că premierul Marcel Ciolacu se face de râs prin faptul că FCSB nu este lăsată să evolueze în Ghencea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

”L-a plesnit pe Ciolacu în presă și cred că el a încurcat lucrurile. Piedică mare, mă depășește pe mine. Nu ați văzut declarația lui din presă? E tare. Dîncu are serviciile de partea lui, grupul de la Cluj cu Coldea în frunte. E tare de tot. Păi de ce mă feresc eu să-l mai jignesc pe Dîncu? Îmi dă o copită…

Ciolacu n-a mai câștigat nimic. Dacă nu mai joacă Steaua (n.r. – FCSB) acolo s-a făcut de râs total. Și toată lumea o să spună că Dîncu e cel mai puternic om din România. Dacă nu joacă joi când se uită toată Europa…

ADVERTISEMENT

Echipa asta a danezilor e cea mai bună, dacă nu-i lași să fie o presiune de 30.000 de oameni pe ei, că pe stadionul celălalt se fac spectacole, noi suntem râsul lumii. Aicea să-l văd pe Ciolacu, să taie în carne vie. Cum să nu se joace acolo?”, a precizat ”Oracolul din Bălcești”

Ce pierde premierul după acest refuz

Dumitru Dragomir nu înțelege de ce CSA Steaua nu a permis accesul FCSB-ului în Ghencea pentru partida cu FC Nordsjaelland, mai ales că la derby-ul cu CFR Cluj nu au existat incidente.

”Înseamnă că a câștigat Talpan și cu Dîncu. Nu se poate. Oricât s-ar răzbuna pe Gigi Becali, e interes național. Lăsați-l naibii pe Gigi Becali. Să mai vedem și noi fotbal în țara asta. Care a fost aportul prim-ministrului? Ca să joace o panaramă de joc?

Nu a fost o fumigenă, a fost cel mai liniștit derby pe care l-am văzut în ultimii ani. Răutatea omenească e extraordinară, bate tot. L-au plesnit puternic și pe Ciolacu. I-au luat 5% din voturi. Dacă nu se joacă e chiar slab de tot, indiferent ce argumente ar spune.

Ce nație suntem noi să ne punem tălpi tot mereu? Că-l dușmănesc unii pe Becali, ce treabă are una cu alta? Mai vedem și noi naibii fotbal aici că atunci când am avut fotbal bun ne trimiteați la brutărie și la pușcărie. Că era corupție. Acum nu e corupție?”, a încheiat Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Și nu uitați! MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt în fiecare luni, de la 13:15, la scurt timp după FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea va fi în premieră apoi pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dragomir știe cine s-a opus ca FCSB să joace în Ghencea

ADVERTISEMENT