Life

Reacție fabuloasă a unei fetițe de 3 ani. Ce a făcut micuța după ce a primit o banană de Crăciun

Cum a reacționat o fetiță de 3 ani când a primit o banană de Crăciun. Copila și-a impresionat părinții, dar și o mulțime de oameni.
27.12.2023 | 21:48
Reactie fabuloasa a unei fetite de 3 ani Ce a facut micuta dupa ce a primit o banana de Craciun
Momentul a devenit viral. Sursa foto: captură video Twitter
ADVERTISEMENT

O fetiță a avut o reacție surprinzătoare în momentul când i s-a făcut cadou o banană de Crăciun. Nimeni nu se aștepta să aibă o astfel de atitudine, inclusiv familia sa. Momentul cu copila a fost filmat și a devenit viral în mediul online.

Cum a reacționat o fetiță când i s-a făcut cadou o banană de către părinți, de Crăciun

Un bărbat a decis să-i facă o farsă fiicei sale, de Crăciun, pentru a-i vedea reacția. Nu i-a făcut un cadou obișnuit, de exemplu o jucărie, așa cum procedează mulți părinți, ci o banană. Însă, spre surprinderea sa, copila nu s-a supărat, dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Fetița a desfăcut mai întâi cadoul curioasă, în preajma mamei sale, iar când a văzut că este o banană s-a bucurat enorm. Cu un zâmbet larg pe chip ea a cerut chiar să i se desfacă banana pentru a o mânca. Momentul neașteptat a fost filmat și postat apoi în mediul online.

”Am încercat să îi fac fiicei mele cel mai urât cadou posibil de Crăciun și nu m-am așteptat deloc la o asemenea reacție”, a scris bărbatul în dreptul clipului cu filmarea pe care a făcut-o publică pe contul său de Twitter.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a precizat urmăritorilor săi de pe Twitter că a mai făcut o astfel de farsă și fiului său, anul trecut, iar în urmă cu doi ani, unei alte fiice, Aria. De fiecare dată copiii l-au lăsat fără cuvinte și i-au oferit o lecție de viață. În loc să plângă, au fost foarte fericiți.

”Anul trecut, Justice a primit o banană și a fost grozav, a fost foarte recunoscător, deși era vorba doar despre o banană”, a mai detaliat bărbatul, marcat de cele întâmplate și recunoscător, de altfel, că a dat o educație bună copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Ce cadouri să oferim copiilor, potrivit psihologilor

Dincolo de aceasta, psihologii spun că trebuie să oferim copiilor cadouri care să aibă un scop și care să-i ajute să evolueze mintal. Adică părinții să țină cont de vârsta celui mic, de interesele sale, de aptitudini, dar și să fie amuzantă.

”Cercetarile arata ca jucaria pe care o oferi trebuie sa aiba un scop, trebuie sa ia in considerare varsta, interesele si aptitudinile copilului, sa fie amuzanta si sa incurajeze joaca pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Oricat de frumos si interesant ar fi cadoul nu este suficient daca mediul in care creste copilul nu incurajeaza creativitatea si invatarea, de aceea familia ar trebui sa participe cu el la descoperirea jocului, copilul invata astfel aceste valori, in plus socializarea intareste legaturile dintre membrii familiei.”, relatează psihologul Lavinia Albescu.

ADVERTISEMENT
Tags: