Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacţii după convocările surpriză ale lui Edi Iordănescu: “L-am asemănat cu Riise!”

Analiștii FANATIK au reacționat după convocările surpriză ale lui Edi Iordănescu. Andrei Vochin l-a asemănat pe unul dintre jucători cu fostul fundaș de la Liverpool, Riise.
10.11.2023 | 17:31
Reactii dupa convocarile surpriza ale lui Edi Iordanescu Lam asemanat cu Riise
Analiștii FANATIK au reacționat după convocările surpriză ale lui Edi Iordănescu. Andrei Vochin l-a asemănat pe unul dintre jucători cu fostul fundaș de la Liverpool, Riise.
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 11 noiembrie, selecționerul va dezvălui lotul României pentru acțiunile cu Israel și Elveția din preliminariile pentru Euro 2024. Din sursele FANATIK, se pare că Edi Iordănescu va face câteva convocări surpriză pentru aceste două meciuri. În urma acestui lucru, s-a creat un val de reacții.

Reacţii după convocările surpriză ale lui Edi Iordănescu

La FANATIK SUPERLIGA a existat un val de reacții după convocările surpriză ale lui Edi Iordănescu. Selecționerul îi va aduce la echipa națională a României pe Vasile Mogoș de la CFR Cluj, dar și pe Andres Dumitrescu de la Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

“În ceea ce îl privește pe Mogoș, ar putea să aibă două atuuri. Primul este acela că nu vine pentru prima dată la echipa națională. Știe ce înseamnă echipa națională, a mai fost convocat. Joacă în Liga 1 meci de meci. Joacă pe acea poziție de fundaș dreapta, deși, la început a mai jucat și fundaș central dreapta.

Atunci când CFR-ul joacă în trei, cred că este poziția care i se potrivește cel mai bine. Așa l-am văzut cel mai des în Serie B, în Italia. Deci, din aceste două puncte de vedere are atuuri pentru a fi convocat la echipa națională”, a spus Andrei Vochin despre fundașul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

“Pe Andres Dumitrescu l-am asemănat cu Riise!”

Andrei Vochin a oferit și o primă reacție la convocarea lui Andrei Dumitrescu, fostul jucător al celor de la Sepsi. La FANATIK SUPERLIGA, analistul susține că l-a asemănat pe fundașul stânga cu John Arne Riise. Norvegianul a fost jucător la Liverpool și AS Roma și a evoluat tot pe postul de fundaș stânga.

“De partea cealaltă, Andres Dumitrescu este un jucător extrem de prezent în loturile naționale ale României. A fost prezent de la 14 ani și câteva luni, la primul lot al celor născuți în 2001.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că atunci când l-am văzut, eu îi spuneam Riise. Era roșcovan, avea capacitate mare de efort și juca și pe același post. Lucrurile astea m-au făcut să îl numesc așa cu drag”, a declarat oficialul FRF.

Dumitrescu, atu pentru naționala României

‘Mi-a părut rău de Andres că a avut o pauză de vreun an de zile, în care a fost dus prin tot felul de țări străine, undeva în jurul vârstei de 16 ani. El a fost crescut în Pitești la un liceu din Argeș cu profil sportiv. Era din Slatina.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat când au înțeles cei care îi gestionează activitatea că e mai bine să joci la un club din România decât se te plimbi de la un club la altul, chiar dacă e în străinătate. Și în momentul în care a revenit aici a început să joace.

A fost jucător sub vârstă valoros pentru Sepsi, iar apoi a fost titular și a făcut saltul la naționala U21. Deci, a avut un traseu constant ascendent, trecând prin toate echipele naționale și de asta acest lucru poate fi un atu”, a mai spus Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Val de reacții la surprizele pregătite de Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT