Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții dure după ce englezii susțin că Halep s-a dopat și la Wimbledon: „O fac varză murată!”

Simona Halep are parte de un val de reacții negative după ce englezii o acuză că s-ar fi dopat și la Wimbledon, când a câștigat turneul.
15.09.2023 | 23:30
Reactii dure dupa ce englezii sustin ca Halep sa dopat si la Wimbledon O fac varza murata
Reacții după ce englezii acuză că Simona Halep s-ar fi dopat și la Wimbledon. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Gabi Safta au analizat situația Simonei la „FANATIK SUPERLIGA” și au comentat momentul greu prin care trece sportiva, dorind să nu dea un verdict clar până la verdictul de la TAS.

Reacții după ce englezii acuză că Simona Halep s-ar fi dopat și la Wimbledon

Horia Ivanovici și Gabi Safta au vorbit la „FANATIK SUPERLIGA” despre situația Simonei Halep, care este acuzată de englezi că s-ar fi dopat și la Wimbledon: „Fiind dublă greșeală la Simona, de-asta s-au cerut șase ani, putea să ia pe regulament și șase ani.

ADVERTISEMENT

Să așteptăm să se ia decizia finală și la TAS, după vom putea trage concluziile finale. Arată rău și raportul acela de 60 de pagini arată rău, dar haideți să așteptăm și apelul, să avem răbdare, că poate avem o surpriză colosală.

Dacă nu e foarte simplu, un idol s-a prăbușit și o statuie s-a dărâmat. O să rămânem cu tristețea asta, iar de ea nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul bietei Simona. Să mergem pe mâna ei până la final”.

ADVERTISEMENT

„Eu o cred când spune că nu s-a dopat!”

„Mai încercăm noi să găsim ceva, dar dacă nu găsim, va fi probabil cea mai mare dezamăgire din ultimii 100 de ani din sportul românesc. Eu am văzut-o pe fata asta care a spus că nu a luat, iar eu o cred!

Până la proba contrarie o cred. E crucea Simonei. Dacă se va dovedi clar că s-a dovedit e crucea ei, nu e a mea sau a altcuiva. Dar poate are vreun as în mânecă și că e victima unei neglijențe.

ADVERTISEMENT

Pe mine m-a dezumflat și sper că n-am citit bine, m-a dezumflat declarația conform căreia nu a spus de supliment și după a recunoscut suplimentul. Acolo mi-a dat cu virgulă.

E româncă, e de-a noastră, ne-a adus bucurii, suntem cu ea și să așteptăm finalul finalului, sperând că nu e finalul finalului pentru ea. Eu cred că are o cruce cât România pe care o duce acum Simona Halep. E uluitor oricum, nimeni nu mai înțelege nimic”, a mai spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Eu mă gândeam că n-avea nicio logică să te dopezi la bătrânețe. Faptul că ar fi făcut acest lucru pentru a câștiga Wimbledonul e dureros și se leagă. Să nu ne facem iluzii, pentru că putem avea deziluzii.

Presa internațională o face varză murată. O fac praf, dau de pământ cu ea. Din dopată, din trișoare, din fată care a păcălit pe toată lumea nu o scot. Din est până la vest și din nord până în sud”, a spus și Gabi Safta, la „FANATIK SUPERLIGA”.

VAL DE REACTII dupa ce englezii acuza ca Simona Halep S-AR FI DOPAT si la Wimbledon

ADVERTISEMENT