Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 15 septembrie. Ediție incendiară cu Horia Ivanovici și invitați de gală

FANATIK SUPERLIGA revine în forță, vineri, 15 septembrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Florin Gardoș, Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Robert Niță și SuperGigi.
14.09.2023 | 21:30
Fanatik SuperLiga vineri 15 septembrie Editie incendiara cu Horia Ivanovici si invitati de gala
Fanatik SuperLiga, vineri, 15 septembrie. Ediție incendiară cu Horia Ivanovici și invitați de gală. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 15 septembrie, ora 10:30. Emisiunea este LIVE doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. HORIA IVANOVICI îi are invitați pe Florin Gardoș, Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Robert Niță și SuperGigi.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 15 septembrie. Horia Ivanovici, ediție incendiară cu invitați de top înainte de etapa a 9-a

Fotbalul din SuperLiga revine după perioada de odihnă cauzată de meciurile echipei naționale. HORIA IVANOVICI și invitații din platou vor prefața toate derby-urile rundei cu numărul 9 din campionat. Dinamo primește vizita lui FCU Craiova, în timp ce Universitatea Craiova joacă în Bănie cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Derby-ul rundei are loc duminică, 17 septembrie, ora 21:45 în Farul – FCSB. HORIA IVANOVICI și invitații Florin Gardoș, Bănel Nicoliță, Andrei Vochin și Robert Niță vor face show la FANATIK SUPERLIGA, vineri, 15 septembrie, de la ora 10:30, cu analiza tuturor meciurilor din noua etapă.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FCSB este lider, însă CFR Cluj s-a apropiat periculos, în timp ce Rapid se află într-o continuă creștere de formă. Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 15 septembrie, ora 10:30! ”SuperGigi” se întoarce

În fiecare ediție de vineri a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, SuperGigi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România, revine cu rubrica specială ”Superpariuri cu SuperGigi”. Unicul Gigi Stancu, coordonator al Super Social de la SUPERBET, va fi alături de Horia Ivanovici și invitații săi pentru a oferi mai multe detalii despre cea mai tare aplicație a Superbet: Super Social.

ADVERTISEMENT

SuperGigi va prezenta cele mai tari pariuri și ponturi pentru meciurile din etapa cu numărul 9 a SuperLigii. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT