Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții la cald după revoluția propusă de Adrian Mititelu la FCSB. „Lui Gigi Becali îi plac mai mult banii decât fotbalul” Video exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a discutat despre propunerea lui Adrian Mititelu de a-l ajuta pe Gigi Becali să ia titlul. Patronul FCSB ar avea nevoie de sfaturi.
22.02.2023 | 09:10
Reactii la cald dupa revolutia propusa de Adrian Mititelu la FCSB Lui Gigi Becali ii plac mai mult banii decat fotbalul Video exclusiv
Colaborarea dintre Gigi Becali și Adrian Mititelu a fost analizată cu mult haz la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova 1948 este printre cele mai în formă echipe din SuperLiga și are speranțe reale la intrarea în play-off după ultimele rezultate. Adrian Mititelu s-a oferit chiar să îl consilieze pe Gigi Becali în lupta pentru titlu. Patronul oltenilor este convins că FCSB ar trebui să fie pe primul loc în SuperLiga la lotul pe care îl are.

Robert Niță, despre forma FCU Craiova și sfaturile pe care Adrian Mititelu i le dă lui Gigi Becali: “E altceva dacă merge și la antrenamente”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a fost analizată propunerea pe care i-a făcut-o Adrian Mititelu lui Gigi Becali. Patronul de la FCU Craiova chiar a reprezentat un plus pentru echipa sa, în vreme ce Becali mai mult a încurcat lucrurile cu schimbările pe care le-a făcut în ultima perioadă la FCSB.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Robert Niță a avut o replică amuzantă în legătură cu ascensiunea pe care a avut-o FCU Craiova în ultimele etape, după startul foarte slabe de campionat: “A început Mititelu și va termina Măricelu. Este printre echipele care joacă. E altceva dacă merge și la antrenamente”, s-a amuzat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Valeriu Răchită a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că motivul pentru care Gigi Becali nu a progresat prea mult în ceea ce privește cunoștințele despre fotbal: “A spus omul că pentru el banii contează. Nu mă interesează campionate, ce mă interesează pe mine suporterii”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită, despre Gigi Becali: “Îi plac banii, nu fotbalul!”. Horia Ivanovici a completat: “Lui Adrian Mititelu îi place fotbalul, după aia banii”

Horia Ivanovici a fost de acord cu afirmația lui Vivi Răchită și a venit cu o completare la FANATIK SUPERLIGA: “Lui Gigi Becali îi plac banii, nu fotbalul. Lui Mititelu îi place fotbalul, după aia banii”. O dovadă că Gigi Becali nu se pricepe prea bine la fotbal a venit și în meciul cu Universitatea Craiova, crede Alin Buzărin.

“El face cu Craiova schimbare în minutul 63, scoate pe Popescu mai sus și îl bagă pe Oaidă. Peste alte trei minute faci schimbare post pe post Miculescu cu Omrani. Fă-le pe amândouă, ca ai doar trei intervale. L-a avut pe Cordea lat pe teren, leșinat, nu mai putea să miște.

ADVERTISEMENT

Schimbări mai avea, dar nu avea intervale. Că îl băgase și pe Nikolov. Ce a făcut Neagoe la schimbare s-a văzut. Koljic s-a văzut, Roguljic la fel. La FCSB, la cum a început Mateiu meciul, în minutul 15-20 vedeai plăcuța cu numărul 8″, a declarat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali a declarat într-o conferință la Palat că este fanul celor de la FCU Craiova 1948 în acest final de sezon regular și l-ar vrea pe Adrian Mititelu în faza play-off din SuperLiga. FCU Craiova 1948 are 33 de puncte în acest moment, cinci mai puține decât Sepsi, ocupanta locului 6, ultimul care ar asigura prezența în play-off.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, este în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O vedeți LIVE pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook FANATIK, contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT