Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adrian Mititelu vrea să facă el schimbările la FCSB. „Să mă sune Gigi Becali că-l învăț eu! La ce lot are, trebuie să ia titul”. Video

Adrian Mititelu s-a oferit să facă schimbările la FCSB în locul lui Becali. Patronul oltenilor este convins că roș-albaștrii sunt nevoiți să ia titul cu lotul pe care îl au.
21.02.2023 | 12:07
Exclusiv Adrian Mititelu vrea sa faca el schimbarile la FCSB Sa ma sune Gigi Becali cal invat eu La ce lot are trebuie sa ia titul Video
Adrian Mititelu vrea să se ocupe de schimbările de la FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga, iar pentru echipa roș-albastră urmează duelul din deplasare cu FC Argeș. Adrian Mititelu consideră că principalele greșeli la FCSB sunt așezarea în teren și modul de distribuție a jucătorilor. Patronul oltean s-a oferit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI să facă schimbările la vicecampioana României în locul lui Gigi Becali.

Adrian Mititelu îi cere lui Gigi Becali să-l consulte pentru schimbările de la FCSB: „Îi spun cum se face treaba în teren ca să-i meargă bine”

Adrian Mititelu a vorbit despre egalul din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova și a precizat că detaliile au făcut ca echipa pregătită de Mihai Pintilii să nu obțină victoria. Patronul lui FC U Craiova 1948 i-a sugerat în mod ironic lui Gigi Becali să-l contacteze pentru mai multe sfaturi în legătură cu schimbările din lotul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„(n.r. are dreptate FCSB să se plângă de arbitraj?) Nu, n-are dreptate pentru că a fost un arbitraj foarte bun. Nu văd de ce să se plângă. Meritau victoria cei de la FCSB, însă pe final au făcut niște greșeli uriașe. Ar trebui Gigi Becali să mă mai consulte din când în când că la ce lot are ar putea să facă lucruri mult mai bune. 

Să mă consulte la schimbări, să-i spun cum se face treaba în teren ca să-i meargă bine. La Craiova nu e nevoie. Echipa asta este creată de mine. Cum am stabilit-o, așa s-a făcut de la început. Nu că mă bag eu. Doar am spus ce vreau să joace echipa.

ADVERTISEMENT

Când vine antrenorul îi spun ce vreau să joace, iar planul se face în funcție de ce vreau eu. Singurele probleme ale FCSB-ului este așezarea în teren și modul de distribuție a jucătorilor. Dacă FCSB a reuși să fie mai inspirați cred că ar putea să fie campioană anul ăsta”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu știe care este principala problemă a FCSB-ului: „Jucătorii din față sunt foarte individualiști”

Adrian Mititelu consideră că jucătorii din ofensiva FCSB-ului nu dau drumul la minge în momentele cheie, ci preferă să dribleze. Andrei Cordea, Florinel Coman și Octavian Popescu, principalii jucători din atac ai roș-albaștrilor, se află pe lista lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„E urât ce fac, dar mă mănâncă pe limbă și nu pot… La FCSB jucătorii sunt foarte individualiști. Toți jucătorii din față joacă doar pentru ei, nu joacă pentru echipă, dacă ar fi putut fi mai puțini individualiști și ar juca mai mult pentru echipă, ar fi o echipă redutabilă.

Pentru că Andrei Cordea joacă pentru el, Coman la fel, Popescu la fel. Am văzut trei-patru faze în meci (n.r. cu Universitatea Craiova) în care dacă dădeau drumul la minge erau într-o situație de a marca. Este o echipă de individualiști și problema asta am avut-o și noi.

ADVERTISEMENT

Așa aveam în 2009, 2010 cu echipa aceea faimoasă, dar erau foarte mulți individualiști. Fiecare făcea ce voia pe teren. Este o diferență pentru că, Gigi Becali se pricepe la fotbal, dar una e să stai acasă în fotoliu și una e să te duci la antrenament, să le vezi comportamentul, să vezi ce zic și ce fac, cum vorbesc”, a mai spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu merge la antrenamentele lui FC U Craiova 1948: „Cum să nu mă bag când simt că mă pricep”

Adrian Mititelu nu se implică în alcătuirea echipei la FC U Craiova 1948, însă patronul formației din Bănie a dezvăluit că merge la antrenamente pentru a lua pulsul jucătorilor. „Normal că mă duc la antrenament să iau cursul echipei, cum să stau așa? E ceva normal. Cum impun ordinea și disciplina la echipă? Cu vrăjeli?

Eu am intrat în fotbal nu pentru bani. M-am nenorocit cu banii, dar am intrat pentru că îmi place fotbalul. Și dacă îmi place fotbalul cum să nu mă bag când simt că mă pricep? Poate greșesc, dar așa simt, este felul meu de a fi.

În momentul când îți dedici zeci de ani pentru treaba asta, cât ai fi de idiot, tot începi să înveți anumite cutume ale fotbalului. Se traduce printr-o experiență care de multe ori e mai importantă decât orice în viață”, a mai spus Adrian Mititelu. Finanțatorul este convins că Andrea Compgno ar fi avut alt randament dacă rămânea în lotul lui FC U Craiova 1948.

„Dacă FCSB ar distribui altfel jucătorii pe teren mai ales când îl ai pe Compagno și nu știi cum să-l folosești. N-ai văzut că pe teren aleargă Compagno de colo-colo când ar trebuie să fie vioara întâi. Dacă nu știi să-l folosești, păcat. Dacă Compagno era la noi dădea 10 goluri în retur”, a încheiat Adrian Mititelu.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT