Life

Reacții pe bandă rulantă după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România 2023: ”O vizită la psiholog n-ar fi stricat”

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România 2023, în ediția de miercuri, 18 ianuarie. Comentariile au început să curgă rapid după plecarea ei.
19.01.2023 | 00:13
Reactii pe banda rulanta dupa eliminarea Mariei Lungu de la Survivor Romania 2023 O vizita la psiholog nar fi stricat
Ce spun fanii despre eliminarea Războinicei Maria Lungu de la Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Lungu a fost una dintre concurentele care a adus și primul punct în echipa Războinicilor încă din prima ediție a emisiunii.

Maria Lungu, eliminată de la Survivor România 2023

De asemenea, în ediția de miercuri, 18 ianuarie, de la Survivor România, Maria Lungu a reușit să le mai aducă colegilor săi alte două puncte, inclusiv ultimul punct, cel mai important, care le-a adus și victoria.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu a contat însă pentru Războinici. La consiliul de eliminare din această seară, mulți colegi au spus că își doresc ca Maria Lungu să plece acasă, având în vedere comportamentul său.

Aceasta i-a criticat pe mulți, a avut un schimb de replici acide cu Codruța Began, tot din echipa sa, pe care a jignit-o, iar colegii au simțit că aceasta trebuie să se retragă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Și se pare că părerea lor a fost susținută și de fani. La scurt timp după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România, comentariile au început să curgă.

Ce spun fanii despre eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România

Nimeni nu i-a găsit o scuză Războinicei pentru comportamentul său din cadrul competiției Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Unii i-au recomandat o vizită la psiholog, în timp ce alții speră ca eliminarea de la Survivor România să fie pentru ea o lecție de viață și totodată un semn care să îi spună că a venit momentul să facă o schimbare.

”Comportamentul, cred că are niste resorturi din trecutul ei. Ea de fapt se apără, atacând gratuit. Cred că a şi zis la un moment dat… O vizită la psiholog n-ar fi stricat”,  ”Poate ar trebui sa… inveti sa respecti pe cei din jurul tau, si sa intelegi ca oamenii nu sunt la fel!”

ADVERTISEMENT

”Maria, in viața trebuie să înveți multe nu e tarziu ,schimbați comportamentul e păcat că ca ai fost bună pe traseu și ai adus puncte in schimb Codruta nu poate mai mult dar e plăcută. Ai grija de acum în colo”, sunt doar o parte din reacțiile pe care fanii le-au avut după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România 2023.

Menționăm faptul că deși Maria Lungu a fost eliminată pentru comportamentul său, aceasta le-a adus puncte multe Războinicilor.

Tocmai din acest motiv, Faimoșii s-au bucurat că aceasta pleacă acasă, mișcarea făcută de Războinici fiind în folosul lor.

Să nu uităm că în ediția din această seară și Faimoșii au pierdut un om important. Este vorba despre Sebastian Dobrincu, care s-a accidentat grav în urmă cu câteva ediții și care se va întoarce acasă pentru a se opera. 

ADVERTISEMENT