Life

Reacții pe bandă rulantă după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România 2023: ”O vizită la psiholog n-ar fi stricat”

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România 2023, în ediția de miercuri, 18 ianuarie. Comentariile au început să curgă rapid după plecarea ei.
19.01.2023 | 00:13
Reactii pe banda rulanta dupa eliminarea Mariei Lungu de la Survivor Romania 2023 O vizita la psiholog nar fi stricat
Ce spun fanii despre eliminarea Războinicei Maria Lungu de la Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Lungu a fost una dintre concurentele care a adus și primul punct în echipa Războinicilor încă din prima ediție a emisiunii.

Maria Lungu, eliminată de la Survivor România 2023

De asemenea, în ediția de miercuri, 18 ianuarie, de la Survivor România, Maria Lungu a reușit să le mai aducă colegilor săi alte două puncte, inclusiv ultimul punct, cel mai important, care le-a adus și victoria.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu a contat însă pentru Războinici. La consiliul de eliminare din această seară, mulți colegi au spus că își doresc ca Maria Lungu să plece acasă, având în vedere comportamentul său.

Aceasta i-a criticat pe mulți, a avut un schimb de replici acide cu Codruța Began, tot din echipa sa, pe care a jignit-o, iar colegii au simțit că aceasta trebuie să se retragă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Și se pare că părerea lor a fost susținută și de fani. La scurt timp după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România, comentariile au început să curgă.

Ce spun fanii despre eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România

Nimeni nu i-a găsit o scuză Războinicei pentru comportamentul său din cadrul competiției Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Unii i-au recomandat o vizită la psiholog, în timp ce alții speră ca eliminarea de la Survivor România să fie pentru ea o lecție de viață și totodată un semn care să îi spună că a venit momentul să facă o schimbare.

”Comportamentul, cred că are niste resorturi din trecutul ei. Ea de fapt se apără, atacând gratuit. Cred că a şi zis la un moment dat… O vizită la psiholog n-ar fi stricat”,  ”Poate ar trebui sa… inveti sa respecti pe cei din jurul tau, si sa intelegi ca oamenii nu sunt la fel!”

ADVERTISEMENT

”Maria, in viața trebuie să înveți multe nu e tarziu ,schimbați comportamentul e păcat că ca ai fost bună pe traseu și ai adus puncte in schimb Codruta nu poate mai mult dar e plăcută. Ai grija de acum în colo”, sunt doar o parte din reacțiile pe care fanii le-au avut după eliminarea Mariei Lungu de la Survivor România 2023.

Menționăm faptul că deși Maria Lungu a fost eliminată pentru comportamentul său, aceasta le-a adus puncte multe Războinicilor.

Tocmai din acest motiv, Faimoșii s-au bucurat că aceasta pleacă acasă, mișcarea făcută de Războinici fiind în folosul lor.

Să nu uităm că în ediția din această seară și Faimoșii au pierdut un om important. Este vorba despre Sebastian Dobrincu, care s-a accidentat grav în urmă cu câteva ediții și care se va întoarce acasă pentru a se opera. 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink