Sport

Reacțiile lui Andrei Ivan după penalty-ul ratat în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Un lucru este adevărat. Voi fi campion într-o zi!”. Video

Andrei Ivan a fost afectat de penalty-ul ratat din Universitatea Craiova - FCSB, scor 1-2, iar căpitanul „alb-albaștrilor” a reacționat după derby-ul din Bănie.
01.05.2023 | 17:40
Reactiile lui Andrei Ivan dupa penaltyul ratat in derbyul Universitatea Craiova  FCSB 12 Un lucru este adevarat Voi fi campion intro zi Video
Reacțiile lui Andrei Ivan după penalty-ul ratat în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB 1-2: „Un lucru este adevărat. Voi fi campion într-o zi!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Într-o atmosferă de vis pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a pierdut cele trei puncte din derby-ul cu FCSB. Andrei Ivan a ratat un penalty împotriva „roș-albaștrilor”, iar internaționalul român a fost afectat după confruntarea din Bănie și a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare.

Reacțiile lui Andrei Ivan după penalty-ul ratat în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Un lucru este adevărat. Voi fi campion într-o zi!”

Eroul „alb-albaștrilor” în repetate rânduri pentru Universitatea Craiova în 2023, Andrei Ivan nu a izbutit să marcheze în derby-ul cu FCSB. Căpitanul formației din Bănie a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 83, iar oltenii nu au reușit să restabilească egalitatea pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Universității Craiova a fost afectat pentru că ratarea din derby-ul din Bănie, însă Sorin Cârțu și Eugen Neagoe nu îl învinovățesc pe Andrei Ivan. Acesta a publicat mai multe mesaje pe contul său de Instagram după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

Andrei Ivan s-a regăsit într-un interviu al lui Zlatan Ibrahimovic, dar are și o promisiune pentru suporterii Universității Craiova. Deși multe critici s-au îndreptat către atacantul oltenilor, internaționalul român speră că va ajunge campion al României în tricoul „alb-albastru”.

ADVERTISEMENT

„Dacă vrei să fiu băiat rău, voi fi băiatul cel rău. Dacă vrei să fiu băiatul cel bun, voi fi băiatul cel bun, dar nu am nicio problemă să fiu amândouă. Uneori e mai bine să fii băiatul cel rău pentru că atunci știi cu adevărat ce crede o persoană despre tine.

Pentru că atunci când ei spun că te plac, nu știi dacă te plac cu adevărat. Dar atunci când îți spun că te urăsc, știi cu adevărat că te urăsc. I-am făcut pe cei care mă urăsc să devină fanii mei. Asta e problema mea, am nevoie de mai mulți haters”

ADVERTISEMENT

„Poate nu mâine și poate nici luna următoare, dar numai un lucru este adevărat. Voi fi campion într-o zi! Vă promit”, au fost mesajele postate de Andrei Ivan după finalul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

Mesajul care l-a emoționat pe Andrei Ivan după penalty-ul ratat cu FCSB: „Sper să nu te schimbi și să te întorci mai puternic”. Alexandru Cicăldău este alături de golgheterul Universității Craiova

Luat cu asalt pe suporteri cu diverse mesaje pe rețelele de socializare, Andrei Ivan a făcut publică conversația cu unul dintre fanii „alb-albaștrilor”. Golgheterul Universității Craiova a scris pe story-ul său că este „cel mai frumos mesaj!”.

ADVERTISEMENT

Deși mulți dintre suporteri nu au plecat fericiți de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Andrei Ivan se bucură în continuare de susținerea fanilor. Aceștia nu au uitat de momentele în care internaționalul român a fost decisiv pentru Universitatea Craiova și îl așteaptă mai puternic la derby-ul cu CFR Cluj.

„Bro, dacă pot să îți zic bro (cu tot respectul) ești printre cei mai muncitori și reali jucători de fotbal pe care i-am văzut în viața mea (am doar 19 ani, dar totuși). Muncești enorm, depui un efort colosal în fiecare meci și se vede. Oricine nu recunoaște că ești unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai noștri, nu se poate numi fan al Craiovei.

Ești și ai fost la noi de atâtea ori, atâtea goluri, faze de gol și momente bune, iar lumea încă nu a găsit curajul să recunoască că ești extrem de valoros pentru Craiova. Poate nu vei vedea mesajul ăsta, ceea ce nu o să mă supere, dar sper să nu te schimbi și să te întorci mai puternic”, a spus suporterul.

Alexandru Cicăldău s-a uitat la derby-ul Universității Craiova cu FCSB, iar fostul mijlocaș al oltenilor i-a trimis un mesaj lui Andrei Ivan. Colegi și la selecționata României, fostul elev al lui Gică Hagi i-a transmis: „Mereu lângă tine! Capul sus frate”.

Sorin Cârțu, despre ratarea lui Andrei Ivan: „Au ratat fotbaliști mult mai tari ”

La finalul confruntării cu FCSB, Sorin Cârțu a declarat că este alături de Andrei Ivan și nu îl învinovățește pentru ratarea penalty-ului. Președintele oltenilor rămâne optimist și este convins că elevii lui Eugen Neagoe sunt capabili să fie mai sus în clasament.

„Nu este nimic pierdut, sunt șanse mai mici, dar echipa nu are voie să cedeze. Mai sunt patru meciuri, 12 puncte, iar echipa este capabilă și să facă lucruri extraordinare. Am vorbit puțin cu Ivan în vestiar, se poate întâmpla să ratezi și fotbaliști mari au ratat în momente mai tensionate, mai importante decât această partidă.

Era o partidă foarte, foarte importantă pentru starea noastră de spirit și tot ceea ce urma să abordăm, pentru strategia următoare. Se întâmplă în fotbal, penalty-ul nu este primul pe care îl ratează, au ratat fotbaliști mult mai tari decât Ivan”, a spus Sorin Cârțu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,44 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT