Sport

Real Madrid intră într-o nouă eră! Allegri, Mbappe și Haaland, „bombele” pregătite pentru sezonul viitor

Real Madrid nu mai acceptă pași greșiți în sezonul viitor. Allegri, Mbappe și Haaland sunt doar câteva dintre „bombele” pregătite pe Bernabeu
21.05.2021 | 11:43
Real Madrid intra intro noua era Allegri Mbappe si Haaland bombele pregatite pentru sezonul viitor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Real Madrid mai are un meci de disputat în actuala stagiune și păstrează încă șanse pentru un nou titlu de campioană, gândurile lui Florentino Perez se îndreaptă spre viitoarea perioadă de mercato.

Printre țintele sale se numără Kylian Mbappe, Erling Haaland, dar și un antrenor de cinci stele. Concret, italianul Massimiliano Allegri – liber de contract încă din iunie 2019, după despărțirea de Juventus – e favorit  să preia banca tehnică a echipei. În cazul unui refuz, „galacticii” iau în calcul și varianta Raul Gonzalez.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, elevii lui Zinedine Zidane – a cărui plecare de pe Santiago Bernabeu pare iminentă – vor întâlni Villareal. Partida este programată sâmbătă, 22 mai, la ora 19:00. Cu o victorie, aceștia ar putea deveni din nou campioni, dacă Atletico Madrid se va împiedica de penultima clasată, Valladolid.

Real Madrid ia cu asalt piața transferurilor. Mbappe, Haaland și Allegri, printre țintele „galacticilor”

Dacă transferul lui Erling Haaland rămâne sub semnul întrebării, având în vedere nu doar prețul fixat de Borussia Dortmund, ci și salariul astronomic solicitat de tânărul atacant norvegian, Kylian Mbappe pare decis să evolueze pentru Real Madrid din sezonul viitor, în ciuda încercărilor repetate ale PSG-ului de a-l convinge să semneze prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

A demonstrat multă personalitate. Are doar 22 de ani şi este un idol în Franţa. PSG pune presiune pe el să semneze prelungirea contractului. Din câte am aflat eu, PSG îi oferă salariul pe care îl vrea, şi a făcut-o de fiecare dată.

Dar, răspunsul său a fost mereu acelaşi: nu! Prezentul lui Mbappe este la PSG, dar viitorul său imediat este la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Fotbalul nu este doar despre bani. Ci şi despre vise împlinite. Iar visul lui Mbappe este să joace la Real Madrid!”, susține jurnalistul spaniol Josep Pederol.

Și Barcelona se transformă. Patru jucători de top sunt așteptați pe Camp Nou în sezonul viitor

În ciuda problemelor financiare care o macină, Barcelona face tot ce-i stă în putință să găsească întăriri pentru sezonul viitor. Prin urmare, pe lângă antrenorul Xavi, pe Camp Nou sunt așteptați – din postura de jucători liberi de contract – alte patru staruri ale fotbalului european.

ADVERTISEMENT

În primul rând, vorbim despre Memphis Depay (27 de ani) şi Kun Aguero (32 de ani), care și-au anunțat deja despărțirea de Lyon, respectiv Manchester City. Rămâne de văzut, însă, în ce măsură vor putea oficialii să le onoreze pretențiile financiare.

Apoi, pe listă se regăsesc Georginio Wijnaldum (30 de ani – Liverpool) şi Eric Garcia (20 de ani – Manchester City), aflați la rândul lor pe picior de plecare din Anglia. Dacă mijlocașul olandez poartă tratative și cu alte echipe, în cazul fundașului olandez lucrurile sunt cât se poate de clare. L-a dat de gol chiar managerul „cetățenilor”, Pep Guardiola.

E unul dintre jucătorii mei preferați. Sper să am 15 ca el. Nu a fost convocat în finala Cupei Ligii, deoarece cred că va semna cu Barcelona”, a declarat acesta, potrivit  Sport.es.

ADVERTISEMENT