Fotbal international

Real Madrid, succes facil în faţa lui Leganes. Benzema şi Bale au făcut show. Video

01.09.2018 | 21:48
Real Madrid succes facil in fata lui Leganes Benzema si Bale au facut show Video
ADVERTISEMENT

Real Madrid – Leganes se joacă sâmbătă, 1 septembrie, în etapa a 3-a din LaLiga. Partida se vede live stream pe Digisport 2 și Telekom Sport 2. Transmisiunea online va începe la ora 21.45. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Real Madrid – Leganes, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Real Madrid – Leganes 4-1 (Bale 17, Benzema 50, 61, Ramos 67 pen./ Carillo 23 pen.)





UPDATE, ora 21:00: Au fost anunţate echipele de start petru duelul de pe Santiago Bernabeu. Julen Lopetegui a luat o decizie surprinzătoare şi l-a trimis în poartă pe Thibaut Courtois, cel care debutează astfel.

ADVERTISEMENT

 Real Madrid (4-3-3): Courtois – Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Marco Asensio.

Echipa probabilă Leganes (4-2-3-1): Cuellar – Juanfran, Siovas, Bustinza, Jonathan Silva – Ruben Perez, Gerard Gumbau – El Zhar, Eraso, Santos – Carrillo.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Leganes Live Video pe Digisport 2 și Telekom Sport 2

Real Madrid a trecut de Getafe cu scorul de 2-0 în prima etapă din LaLiga, apoi a învins în deplasarea de la Girona, scor 4-1. De cealaltă parte, Leganes a pornit în actualul sezon cu o înfrângere la Bilbao, scor 1-2, după care a făcut egal pe teren propriu cu Real Sociedad, scor 2-2. Real e pe locul 1 în Spania, cu 6 puncte, în timp ce Leganes ocupă poziția a 15-a, cu un singur punct. Sâmbătă, 1 septembrie, Digisport 2 și Telekom Sport 2 sunt în direct, de la ora 21.45, cu partida Real Madrid – Leganes.

Live Stream Real Madrid – Leganes. Un alt mod de a vedea meciul online

Galacticii sunt încă în căutarea omului de gol, după despărțirea de starul Cristiano Ronaldo, transferat în această vară la Juventus Torino în schimbul sumei de 117 milioane de euro. Galezul Gareth Bale este cel care vrea să îl facă uitat pe lusitan. Bale a marcat de 12 ori în ultimele 14 partide din LaLiga. De la el se așteaptă mult și în meciul cu Leganes. În caz că tot nu reușești să vezi live online Real Madrid – Leganes, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este să accesezi acest LINK. 

ADVERTISEMENT

Echipele probabile Real Madrid – Leganes. Ce probleme au Lopetegui și Pellegrino

Julen Lopetegui nu se poate baza pe serviciile lui Jesus Vallejo, care este accidentat. În schimb, Mauricio Pellegrino are mari probleme de lot. Szymanowski, Lunin, Oscar Rodriguez și Jose Arnaiz sunt indisponibili, în timp ce Bustinza și Raul Garcia sunt incerți.

Echipa probabilă Real Madrid (4-3-3): Navas – Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Marco Asensio.

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă Leganes (4-2-3-1): Cuellar – Juanfran, Siovas, Munoz, Jonathan Silva – Ruben Perez, Gerard Gumbau – El Zhar, Eraso, Dani Ojeda – Carrillo.

Real Madrid – Leganes, etapa a 3-a LaLiga, cote și ponturi la pariuri

Gruparea de pe Santiago Bernabeu este favorită în disputa cu Leganes. Galacticii au cotă 1,14 pentru victorie la casele de pariuri, în timp ce oaspeții au primit din partea bookmakerilor cota 20.00, iar un egal este cotat cu 8,50. În ceea ce privește jucătorii favoriți să marcheze în confruntarea directă dintre cele 2 echipe, Gareth Bale are cotă 1,44, Karim Benzema – 1,50, Borja Mayoral – 1,70, iar Marco Asensio – 1,97. Prin comparație, jucătorul de la Leganes cu cota cea mai mică pentru marcarea unui gol este Guido Carrillo – 4,75. Cei care vor paria că ambele echipe încriu vor primi o cotă de 2,08. În ceea ce privește scorul corect al partidei, 7,00 este cota atât pentru 2-0, cât și pentru 3-0.

  • Real Madrid este neînvinsă în ultimele 4 meciuri din LaLiga;
  • Real Madrid a marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 14 meciuri;
  • Leganes a marcat în fiecare din ultimele 4 partide.
ADVERTISEMENT