Sport

Real Madrid s-a răzgândit cu privire la Luka Modric și Lucas Vazquez după prestațiile foarte bune!

Real Madrid pare pregătită deja pentru noul sezon, după ce apar zvonuri tot mai dese despre cum va arăta lotul madrilenilor pentru stagiunea următoare.
25.04.2024 | 21:50
Real Madrid sa razgandit cu privire la Luka Modric si Lucas Vazquez dupa prestatiile foarte bune
Doi veterani ai Realului continuă și sezonul viitor / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sezon de vis pentru madrileni, care sunt aproape să câștige La Liga, după ce au învins FC Barcelona, scor 3-2. Real Madrid are șansa unui nou trofeu al Ligii Campionilor, după ce a eliminat-o pe City, unde va da de Bayern Munchen în semifinale.

Lucas Vazquez, nou contract după sferturile cu City

Real Madrid era în dubii cu privire la o serie de jucători cărora le expirau contractele. Madrilenii păreau focusați mai mult pentru schimbul de generație decât pe a menține veteranii din lot.

ADVERTISEMENT

Lucas Vazquez este unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid, care s-a dovedit mereu util. Mijlocaș dreapta inițial, reprofilat în fundaș dreapta, spaniolul pare că va continua în capitala Spaniei.

Fundașul de bandă de 32 de ani a avut performanțe notabile în ultima vreme, mai ales contra lui City. Ajunși la penalty-uri, madrilenii s-au bazat pe veteranul lor și n-au greșit, Lucas Vazquez fiind calm și extrem de prolific.

ADVERTISEMENT

Pe lista renegaților se mai află și Nacho Fernandez, care îl poate convinge pe Florentino Perez până la finalul sezonului. Fundașul spaniol a avut evoluții bune în tricoul madrilenilor ori de câte ori a fost nevoie de el. Absențele numeroase din linia de fund l-au readus în prima echipă.

Luka Modric, hotărât să se retragă la Madrid

Luka Modric era un alt renegat al lui Florentino Perez, care în ultima perioadă a oferit vitalitate echipei. În meciul cu Barcelona, croatul a avut o prestație foarte bună, unde a fost irezistibil. Multe meme-uri pe internet au apărut după ce croatul l-a devansat în sprint pe Cancelo.

ADVERTISEMENT

Croatul a declarat în urmă cu un an că merită să continue la Real Madrid, iar performanțele sale confirmă: ”Vreau să continui (n.r. la Real Madrid) pentru că o merit, nu pentru că mi-a fost dat acest lucru!“.

Dinamo Zagreb așteaptă la cotitură pentru transferul lui Luka Modric, fiind clubul care l-a dat în fotbalul mare. Croații i-au și dedicat o pagină în Marca lui Modric, printr-o fotografie cu un tricou al echipei, imprimat pentru el.

ADVERTISEMENT

Real Madrid are toate șansele să arate ca o echipă „galactică“ sezonul viitor, dacă zvonurile se vor confirma. Madrilenii vor să îi transfere pe Alphonso Davies de la Bayern Munchen și Jeremie Frimpong de la Bayer Leverkusen. Cele două benzi ar completa transferul lui Kylian Mbappe, care așteaptă să semneze cu Real la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT
Tags: