Sport

Real Madrid – FC Barcelona 3-2, etapa 32 din La Liga. Final “galactic” și în El Clasico! Bellingham dă lovitura în prelungiri. Video

Real Madrid a încheiat o săptămână de vis cu o victorie și în El Clasico. A învins-o pe Barcelona cu 3-2, după un gol marcat în prelungiri de Bellingham.
22.04.2024 | 00:06
Real Madrid  FC Barcelona 32 etapa 32 din La Liga Final galactic si in El Clasico Bellingham da lovitura in prelungiri Video
Real Madrid - FC Barcelona se joacă pe Santiago Bernabeu și îi poate duce pe “galactici“ la 11 puncte deasupra marii rivale, cu doar 7 etape înainte de finalul campionatului. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
21-04-2024
18:10

Real Madrid - Barcelona 3-2(Vinicius pen. 11, Vazquez 73, Bellingham 90+1/Christensen 6, Lopez 69)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci!! Real Madrid câștigă meciul cu FC Barcelona după ce a fost nevoită să revină de două ori, reușind să dea lovitura chiar în prelungirile partidei. “Galacticii” au 11 puncte peste Barca, cu 6 etape rămase de disputat.

MIN 90+1: GOOOOOOOOOOLLLLLLL REAAAAL MADRID! Bellingham marchează pentru 3-2 în minutele de prelungire. 

Min 73: GOOOOOOOLLLLL REAAAAL MADRID!!!!! Lucas Vazquez profită de o centrare perfectă venită de la Vincius și trimite balonul în poarta goală. 

Min 69: GOOOOOLLLLLL FC BARCELONAAAA!!!!! Fermin Lopez profită de o minge respinsă aiurea de Lunin și duce scorul la 2-1

Min 46: A început a doua repriză!

Min 45: Final de primă repriză pe Bernabeu! Real Madrid și Barcelona se află la egalitate după primele 45 de minute. 

Min 26: Ocazie mare pentru Barcelona!!!!! Yamal trimite spre poarta apărată de Lunin, dar mingea a fost respinsă de pe linia porții de portarul celor de la Real Madrid. 

Min 18: GOOOOOOOOLLLLLL REAL MADRID!!! Vinicius Junior restabilește egalitatea după un penalty bătut excelent. 

Min 17: Penalty pentru Real Madrid!!! Lucas Vazquez cade în careu și obține o lovitură de la 11 metri

Min 6: GOOOOOLLLLLLLLL FC BARCELONA!!!! Christensen profită de ieșirea greșită a lui Lunin și marchează în poarta goală pentru 1-0. 

Min 1: A început partida!

Real Madrid (4-3-1-2): Lunin – Vazquez, Tchouameni, Rudiger, Camavinga – Modric, Valverde, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius. Rezerve: Kepa – De Luis, Carvajal, Militao Nacho, Joselu, Ceballos, Fran Garcia, Brahim, F.Mendy, Guler. Antrenor: Carlo Ancelotti

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – De Jong, Christensen, Gundogan – Yamal, Lewandowski, Raphinha. Rezerve: Kochen, Romeu, Fort, Inigo Martinez, Ferran, Fermin, Pedri, Inaki Pena, M. Alonso, S. Roberto, Vitor Rogue, Joao Felix. Antrenor: Xavi Hernandez

Real Madrid – FC Barcelona este un El Clasico programat cum nu se poate mai prost pentru catalani. Dezamăgiți după eliminarea din sferturile UCL, ei merg pe terenul marii rivale care sărbătorește calificarea în semifinalele aceleiași competiții.

Real Madrid – FC Barcelona, live video online, în etapa 32 din La Liga

“Galacticii“ lui Carlo Ancelotti sunt pe cai mari, după calificarea obținută contra lui Manchester City. Lovitura de departajare decisivă, transformată de neamțul Antonio Rudiger, o trimite pe Real să joace cu Bayern Munchen în semifinale.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, FC Barcelona a fost umilită cu 4-1 pe teren propriu de PSG, după ce se impusese cu 3-2 la Paris. Catalanii au contestat vehement deciziile luate de Istvan Kovacs, însă comentariile nu le vor oferi acestora un loc în semifinale.

În La Liga, acest El Clasico poate pune punct luptei pentru titlu, și așa câștigată deja de Real în proporție de 99%. Cu un succes, “galacticii“ ar ajunge la 11 puncte deasupra rivalilor, cu doar șapte etape înainte de finalul stagiunii.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Real Madrid – FC Barcelona

Ediția de duminică a El Clasico va putea fi vizionată de fanii români pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Conform statisticilor, FC Barcelona și Real Madrid sunt cele mai iubite echipe străine de către publicul din România. Interesul pentru meciul de duminică, 21 aprilie, se anunță, deci, uriaș. Catalanii vor avea un echipament special pentru acest duel.

ADVERTISEMENT

Program și clasament La Liga, etapa 32

Runda cu numărul 32 din La Liga a început vineri și se încheie luni. Iată programul complet al rundei și cum arăta clasamentul, înaintea meciurilor din această etapă.

Vineri, 19 aprilie

  • ora 22:00 Athletic Bilbao – Granada 1-1

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 15:00 Celta Vigo – Las Palmas
  • ora 17:15 Vallecano – Osasuna
  • ora 19:30 Valencia – Betis
  • ora 22:00 Girona – Cadiz
ADVERTISEMENT

Duminică, 21 aprilie

  • ora 15:00 Getafe – Real Sociedad
  • ora 17:15 Almeria – Villarreal
  • ora 19:30 Alaves – Atletico Madrid
  • ora 22:00 Real Madrid – FC Barcelona (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament La Liga

clasament la liga

Cote pariuri la meciul Real Madrid – FC Barcelona

Favorită la victorie este echipa gazdă. “Galacticii“ au cota 1,83 să se impună în El Clasico, în timp ce X solist este cotat cu 3,85, iar victoria celor de la FC Barcelona cu 4,05.

În meciul tur, disputat în data de 28 octombrie, Real Madrid a câștigat cu 2-1 pe Stadionul Olimpic, acolo unde catalanii își dispută în acest sezon meciurile de acasă.

Real Madrid – FC Barcelona, live stream, 22:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Real Madrid și Barcelona s-au mai înfruntat și în 14 ianuarie, în finala SuperCupei Spaniei. Au câștigat madrilenii, cu scorul de 4-1. Atunci, Vinicius Jr. a reușit un hattrick, completat de golul lui Rodrygo. Pentru catalani, a marcat Lewandowski.

În ultimele cinci confruntări directe, Real s-a impus de trei ori, iar FC Barcelona are două victorii. Pe Santiago Bernabeu, ultimul meci s-a încheiat cu victoria catalanilor cu scorul de 1-0, în semifinalele Cupei Regelui, 2022-2023.

ADVERTISEMENT