Life

Rebecca, fata cea mare a Anamariei Prodan, despre ”povara” celebrității mamei sale: „Nu sunt fata cuiva”

Rebecca Dumitrescu, fata cea mare a Anamariei Prodan, a dezvăluit pentru FANATIK de ce i-a fost greu să se adapteze la viața din România.
16.12.2022 | 12:30
Rebecca fata cea mare a Anamariei Prodan despre povara celebritatii mamei sale Nu sunt fata cuiva
Rebecca, alături de mama ei, impresara Anamaria Prodan. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Cei 50 de ani pe care îi împlinește Anamaria Prodan echivalează cu 25, dar nu ne legăm de ce scrie în buletinul impresarei, pentru că nici ea nu se leagă de cifre… Și asta pentru că le produce (n.r.: ne referim la bani!) cu multă determinare. Regina transferurilor din fotbalul românesc a marcat cei 50 de ani de existență în avans (femeia de afaceri fiind născută pe 17 decembrie) așa cum îi stă în fire. A petrecut cu oamenii apropiați, iar mâncarea bună și muzica n-au lipsit de la party! Și, așa cum e firesc, impresara a fost însoțită de cele mai dragi ființe din viața ei, fetele, Sarah și Rebecca, și fiul, Laurențiu.

Anamaria Prodan, petrecere de ziua ei, alături de Rebecca, Sarah și Laurențiu jr.

Vedeta a dat mare petrecere într-un local select din Otopeni ieri, pe 15 decembrie 2022, unde au fost prezente peste 200 de persoane, printre care o serie de artiști care au întreținut atmosfera până târziu în noapte.

ADVERTISEMENT

Profitând de faptul că Rebecca este venită în țară, FANATIK a stat de vorbă cu fata cea mare a impresarei, tânăra urmând să se întoarcă în State undeva în luna ianuarie, după încheierea sărbătorilor.

Rebecca a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cât de greu i-a fost să se adapteze la viața din România, unde vine de fiecare dată când i se face dor de familie, având în vedere că e născută în Statele Unite ale Americii. Rebeccăi îi sunt mai familiare obiceiurile și mentalitatea de peste Ocean, recunoscând că nu îi este tocmai ușor când vine în țară, unde este mereu în umbra mamei sale.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 23 de ani ne-a spus că își dorește ca mama ei să trăiască mult timp de acum înainte și că vrea să o vadă fericită.

„Mamei mele îi doresc să fie fericită, să fie sănătoasă și să trăiască foarte, foarte mult ca să fie cu noi foarte mult timp”, este dorința exprimată de Rebecca de ziua mamei sale.

ADVERTISEMENT

Rebecca, fata cea mare a impresarei, confesiuni pentru FANATIK: „Mama ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să ne pună într-un loc”

FANATIK a întrebat-o pe tânără ce consideră că a moștenit ori a învățat de la Anamaria Prodan, iar aceasta a fost extrem de sinceră.

„De la mama mea cred că am moștenit inteligența. Ca fete, ne-a învățat să fim puternice. Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să ne pună într-un loc, să ne facă să ne simțim inferioare cuiva. Cred că ăsta a fost cel mai important lucru pe care l-am învățat de la mama mea”, a spus Rebecca pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
anamaria prodan
Imagini de la ziua de naștere a Anamariei Prodan. Foto: FANATIK

Adaptarea la viața din România, destul de dificilă pentru Rebecca: „Sunt în umbra mamei mele mereu. În America sunt eu, nu sunt fata cuiva”

Rebecca, designer vestimentar cu acte în regulă, ne-a zis că îi dă des sfaturi mamei sale în legătură cu felul în care se îmbracă. Uneori e ascultată, alteori nu! „În fiecare zi îi dau sfaturi, însă nu mă ascultă mereu”, ne-a mărturisit fiica impresarei.

Rebecca ne-a mai zis că e mai obișnuită cu viața din America decât cu cea din România. În primul rând pentru că acolo poate să fie liberă fără ca presa să o urmărească la fiecare pas, nesimțind presiunea de care se lovește de fiecare dată când vine în țară.

„Mi-a fost foarte greu să mă adaptez la viața din România, eu fiind născută în America. Pentru mine, aici a fost foarte greu. În România sunt în umbra mamei mele mereu și în America e persoana mea separată… Adică sunt eu, nu sunt fata cuiva sau ceva”, ne-a declarat Rebecca Prodan.

ADVERTISEMENT