News

”Rebeliunea Wagner” a dat naștere unui festival de meme. ”That’s all folks!”

Ceea ce se anunța a fi un război civil între tabăra Prigojin și tabăra Putin s-a terminat brusc. Internauții nu au ratat ocazia de a se amuza
25.06.2023 | 00:19
Rebeliunea Wagner a dat nastere unui festival de meme Thats all folks
”Rebeliunea Wagner”, subiect de meme Sursa foto: Facebook Pastila DeMEMEntă
ADVERTISEMENT

O lume întreagă a rămas cu gura căscată după ce ”marșul libertății”, așa cum a numit Evgheni Prigojin înaintarea mercenarilor Wagner către Moscova,s-a oprit brusc. ”Bucătarul lui Putin” a anunțat că a acceptat să se retragă ca să nu verse sânge rusesc.

”Rebeliunea Wagner” a dat naștere unui festival de meme

Evgheni Prigojin, se va muta în Belarus, conform acordului negociat de președintele belarus Aleksandr Lukașenko pentru a pune capăt revoltei armate pe care Prigojin a condus-o împotriva conducerii militare ruse, a declarat Kremlinul sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Aleksandr Lukașenko s-a oferit să medieze, cu acordul președintelui rus Vladimir Putin, deoarece îl cunoaște personal pe Prigojin de aproximativ 20 de ani.

Deznodământul dezamăgitor le dă insomnii celor care ar trebui să înțeleagă ceva din evenimentele ultimelor zile, însă a fost un bun prilej pentru amuzamentul internauților.

ADVERTISEMENT

Poate cea mai grăitoare concluzie au tras-o cei de la Pastila DeMEMEntă care au pus chipul lui Prigojin pe celebrul generic de final al filmelor de animație Lonney Tunes, în locul lui Porky cu al său ”That’s all folks!”, descrierea fotografiei fiind Atât s-a putut.

O altă memă, de data aceasta sub forma unui gif, folosește o secvență cu John Travolta în pelicula Pulp Fiction pentru a face haz de confuzia pe care ar fi putut să o genereze decizia lui Prigojin printre mercenarii Wagner.

ADVERTISEMENT

Un utilizator 9GAG a găsit explicația atât pentru întreaga acțiune coordonată de Evgheni Prigojin, cât și pentru finalul brusc al acesteia. ”Memele sunt superbe! E tot ce mi-am dorit! Nu poate fi mai bine de atât… RETRAGEREA!”, este mesajul care însoțește o fotografie a lui Prigojin.

meme rebeliunea Wagner
”Rebeliunea Wagner”, sursă de meme Sursa foto: 9gag

A fost doar o farsă?

”Ori e o stratagemă isteață pentru a-i prinde cu garda jos, ori a pierdut un pariu”, este de părere un alt internaut. ”Șeful Wagner anunță că nu se mai duce la Moscova. Reacția tuturor celor care așteptau deznodământul cu sufletul la gură:”

ADVERTISEMENT

Memă rebeliunea WagnerCampioni la trolling au fost ucrainenii care au arătat lumii întregi cum privesc militarii Kievului acțiunea mercenarilor Wagner.

O memă cu ecouri în România arată cum și-ar fi dorit autorul să se finalizeze ”rebeliunea” mercenarilor lui Prigojin. ”Prea curând?”, se întreabă creatorul memei pe 9GAG.

Memă rebeliunea Wagner Putin
Sursa foto: 9gag
ADVERTISEMENT