News

Recomandări cinematografice de la Barack Obama. Filmele preferate de fostul președinte al SUA în 2022

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, a făcut recomandări cinematografice în final de an. Acesta a dezvăluit lista cu filmele sale preferate din 2022.
25.12.2022 | 19:22
Recomandari cinematografice de la Barack Obama Filmele preferate de fostul presedinte al SUA in 2022
Barack Obama, fostul preşedinte american, a dezvăluit lista cu filmele sale preferate din 2022. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Barack Obama și-a obișnuit cei peste 130 de milioane de urmăritori de pe Twitter cu publicarea unei liste cu filmele sale preferate din anul în curs.

Barack Obama, fostul preşedinte american, a dezvăluit lista cu filmele sale preferate din 2022

Tradiția fostului șef de la Casa Albă a continuat și în 2022. Obama a dezvăluit filmele sale preferate din acest an. Acesta a selectat 17 producții cinematografice pe lista sa din 2022.

ADVERTISEMENT

”Aștept mereu cu nerăbdare să împărtășesc cu toți urmăritorii listele mele de cărți, filme și muzică preferate”, a scris Obama pe contul său de Twitter.

Referindu-se strict la producțiile cinematografice din anul care se apropie de final, fostul lider de la Washington a spus:

ADVERTISEMENT

”Am vizonat câteva producții minunate în acest an. Vă prezint câteva dintre filmele mele preferate. Ce am ratat?”, a adăugat el.

Pe lista sa de filme preferate, Obama a inclus ”Top Gun: Maverick” și ”Descendant ”. În ceea ce-l privește pe acesta din urmă, fostul președinte recunoaște că e subiectiv, întrucât documentarul Netflix a fost produs de compania Higher Ground Productions, fondată de Obama.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii lui Obama de pe rețelele de socializare au subliniat faptul că acesta a lăsat în afara listei unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale anului: Black Panther: Wakanda Forever.

De notat că din lista lui Obama fac parte, pe lângă producțiile considerate cu şanse foarte mari la Oscar, ”Top Gun: Maverick” şi ”Everything Everywhere All at Once”, şi numeroase filme străine, precum ”Decision to Leave”, ”Petite Maman” sau ”Wheel of Fortune and Fantasy”.

ADVERTISEMENT

Lista celor 17 filme din 2022 recomandate de Barack Obama:

  1. “The Fabelmans”
  2. “Decision to Leave”
  3. “The Woman King”
  4. “Aftersun”
  5. “Emily the Criminal”
  6. “Petite Maman”
  7. “Descendant”
  8. “Happening”
  9. “Till”
  10. “Everything Everywhere All at Once”
  11. “Top Gun: Maverick”
  12. “The Good Boss”
  13. “Wheel of Fortune and Fantasy”
  14. “A Hero”
  15. “Hit the Road”
  16. “Tár”
  17. “After Yang”
ADVERTISEMENT
Tags: